Moda înmormântări 2023? Ținuta de doliu care a scandalizat internetul. Cine poartă așa ceva?


Decesul cuiva drag e motiv de tristețe, iar înmormântarea e o ceremonie sobră la care prezența celor invitați trebuie să fie cât mai discretă. Nu de aceeași părere este un mic brand de îmbrăcăminte din Marea Britanie, care a creat o rochie scandalos de sexy. Să fie asta moda înmormântări 2023?


Deși oamenii continuă să moară, doliul nu mai e ce a fost. Este părerea internauților, care au decoperit ținuta incredibil de sexy creată de un brand minuscul de îmbrăcăminte din Regatul Unit. Mulți sunt de părere că asta va fi moda la înmormântări în 2023 și nu e deloc de acceptat.

Ești nebună. Ca operator de servicii funerare ai fi judecat. Cum îndrăznești să mergi îmbrăcat ca o prostituată la o înmormântare?”, a întrebat-o un internaut pe femeia care promovează această rochie vulgară.

Nepoata soțului meu a purtat o rochie neagră mini la înmormântarea lui, și nu a fost așa de rău, iar ea este stripteuză”, a comentat o femeie.

Sursa foto: @edgylittlepieces2

Totuși, unii au considerat că ținuta s-ar potrivi femeilor văduve care sunt în căutarea unor bărbați. Un internaut a oferit un răspuns și mai amuzant:

Poate cineva să poarte așa ceva la înmormântarea mea?”.

La scurt timp după ce a făcut postarea, femeia care promovează ținuta a revenit cu un update: rochia este încă pe stoc și poate fi transformată în ținută decentă prin strângerea bretelelor. Vezi VIDEO!

Fotografii: @edgylittlepieces2

Vezi și VIDEO:

  • Moda înmormântări 2023? Ținuta de doliu care a scandalizat internetul. Cine poartă așa ceva?

related posts

Modifică setările cookies