Modele de sneakers pe care orice fashionistă din lume le va adora


Un lucru este clar: de câțiva ani deja, perechile de sneakers domină sectorul pantofilor sport. 


Excentrici, confortabili și polivalenți, sneakers au devenit noii pantofi de oraș pe care orice doamnă sau domnișoară trebuie să îi aibă în dressing. Iată care sunt modelele de sneakers pe care orice fashionistă din lume le va adora, fără îndoială.

Clasicii sneakers de culoare albă
 
Dacă ești în căutarea unei perechi de sneakers care să îți ofere garanția că nu vei da greș atunci când îi alegi, atunci sneakers de culoare albă este ceea ce cauți. Sunt în tendințe și în 2022. Cele mai potrivite modele? Cele cu linii vintage. Chiar și cei cu talpa joasă sunt în continuare în tendințe. Orice fashionistă trebuie să aibă în dressing o pereche de sneakers de culoare albă.

Sneakers neon
 
Uită de modelele minimaliste clasice. Cele mai populare modele de sneakers în 2022 sunt vizibile de la câțiva zeci de metri distanță datorită culorilor neon fosforescente. Printre cele mai populare modele de sneakers neon în anul 2022 se numără modele inspirate din anii 90, o tendință adoptată de branduri cunoscute. În oferta magazinului CCC poți găsi numeroase modele de sneakers în tendințe. Poți alege atât din oferta online a magazinului, cât și din cea a magazinului fizic.
 
Sneakers chunky
 
Chunky, da, dar discreți. Printre cele mai frumoase modele de sneakers ai anului 2022 există modele cu talpa monstruoasă, de-a dreptul exagerată, dar care – după cum poate bine știi și tu – sunt purtate cu rochii feminine și cu o pereche de blugi slim.
 

Sneakers pentru trekking
 
Printre modelele de sneakers pe care "fashionistele" le vor adora se numără și modelele care par să fi fost create pentru lungile plimbări pe munte. După cei chunky, sneakers pentru trekking si-au făcut apariția pe piață. Un model original, dar cu adevărat cool.

Sneakers cu scai
 
Ne întoarcem la grădiniță odată cu acest model de sneakers. Aceștia se numără printre modelele populare în anul 2022. Cele rezervate pe vremuri copiilor sunt acum pe placul doamnelor și domnișoarelor din întreaga lume. Sneakers velcro sunt gata să fie încălțați și să te însoțească peste tot cu stil. Alege un model într-o singură culoare, chic, perfect pentru a fi purtat cu o fustă midi.

Sneakers retro
 
Fanele ținutelor retro, adaptate la condițiile moderne, sunt destul de numeroase în ultima perioadă. Încă ne mai bântuie pe mulți moda anilor 70 și perechile de sneakers nu fac abstracție de la această regulă. În acest sezon vei descoperi fără îndoială modele vintage, retro, care mai de care mai interesante și mai frumoase. Poți opta pentru o pereche decorată cu o broderie curcubeu, care te teleportează în urmă cu 50 de ani.

Sneakers ecologici
 
În ultima perioadă, moda și sustenabilitatea par să meargă mână în mână și în această tendință se încadrează și perechile de sneakers care sunt prietenoase cu mediul înconjurător. Sunt lansați sub umbrela diferitelor branduri cunoscute sau mai puțin cunoscute. Trebuie să facem cu toții eforturi cât de mici pentru ca planeta să nu aibă de suferit atunci când vine vorba de ce purtăm. Aceste modele de sneakers sunt realizate din sticle de plastic reciclabile, din cauciuc sălbatic sau bumbac organic. Se încadrează în zona eco friendly, având totodată un look atractiv și modern.
  • Modele de sneakers pe care orice fashionistă din lume le va adora

related posts

Modifică setările cookies