New York Fashion Week: Diane von Furstenberg, o colectie exploziva pentru primavara 2013


Este cea mai influenta persoana din lumea modei, iar stilul propus de ea este de-a dreptul fabulos. Colectia de primavara 2013 este plina de culoare, plina de atitudine, iar orice femeie care o poarta se transforma intr-o "printesa rebela", cum isi propune creatoarea.

Tag-uri:

In anul 2012, designerul Diane von Furstenberg a depasit-o la capitolul influenta chiar si pe Anna Wintour. Ea este cea mai puternica femeie din lumea modei, ocupand locul 33 in topul 100 realizat de Forbes.

Anna Wintour este abia pe locul 51, fiind urmata de Miuccia Prada (locul 67), Gisele Bundchen (locul 83) si Mindy Grossman, CEO HSN (Home shopping Network, locul 96).

"Colectia este despre mine, de pe vremea cand eram o printesa tanara si rebela", a declarat creatoarea, care s-a inspirat din calatoriile sale din jurul lumii pentru aceasta colectie. 

Ea si directorul creativ al brandului au pornit intr-o adevarata aventura cu aceasta colectie, in niste creatii pline de culoare si cat se poate de sofisticate.

Iar elementul cu adevarat original a fost o pereche de ochelari Google, care aveau o mini-camera atasata prin care spectatorii puteau vedea colectia din perspectiva creatoarei, cu ajutorul unor descrieri si detalii foarte personale.

Pe langa culorile tari, si-au facut loc si culorile nude, pale, dar si albul.

Nu rata galeria foto pentru a vedea intreaga colectie!

Sursa foto: DianeVonFurstenberg.com

  • New York Fashion Week: Diane von Furstenberg, o colectie exploziva pentru primavara 2013

related posts

Modifică setările cookies