Nicole Scherzinger, aparitie de senzatie intr-o rochie cu spatele gol. Cum a impresionat la un eveniment monden


Nicole Scherzinger a decis sa le demonstreze tuturor ca este mai mult decat o solista pop si a acceptat sa faca parte dintr-un musical celebru, "Cats". Vedeta nu doar ca a smuls ropote de aplauze pentru prestatia sa, ci i-a impresionat pe toti si dupa reprezentatie.


Nicole Scherzinger a impresionat publicul britanic cu rolul Grizabellei din celebrul musical "Cats". Daca pe scena a suferit o schimbare radicala si a fost transformata intr-o felina, pe covorul rosu ea a revenit la stilul sexy cu care ne-a obisnuit.

La petrecerea de dupa premiera musicalului, Nicole a renuntat la mustati, gherute si suvite carunte in favoarea unei rochii lungi, cu spatele gol, care i-a pus perfect in evidenta silueta supla.

Scherzinger a pozat alaturi de producatorul spectacolului, de actrita care a jucat pentru prima oara rolul Grizabellei si de regizorul cu care a colaborat, vizibil emotionata.

Potrivit presei straine, Nicole i-a impresionat pe toti cu prestatia sa live: "Nicole a fost exceptionala, publicul a aplaudat-o in picioare. A fost marcata si emotionata de caldura cu care a fost primita. Andrew Lloyd Webber a fost acolo si a fost incantat", a declarat o sursa pentru MailOnline.

Reactia fanilor a confirmat talentul fostei soliste PussycatDolls: "Nicole a fost magnifica, vocea ei este incredibila", "Ce spectacol magnific, Nicole a fost la inaltime", "Nicole a fost perfecta in rolul lui Grizabella", au fost doar cateva dintre complimentele primite.

  • Nicole Scherzinger, aparitie de senzatie intr-o rochie cu spatele gol. Cum a impresionat la un eveniment monden

related posts

Modifică setările cookies