Nicoleta Luciu, mireasa insarcinata si sexy in colectia lui Karmen Herscovici! VIDEO


Nicoleta Luciu a avut in look absolut fabulos la prezentarea colectiei lui Karmen Herscovici. Mireasa colectiei, Nicoleta a avut cel mai spectaculos machiaj si cea mai extravaganta coafura. Prin aceasta colectie, designerul Karmen Herscovici le-a indeplinit dorintele tuturor femeilor insarcinate: acum se pot imbraca sic in orice situatie. 


Alaturi de Nicoleta Luciu au mai defilat Ilinca Vandici si Daniela Gyorfi, viitoare mamica.

"Mi-a venit ideea de a realiza aceasta colectie pentru femei insarcinate in perioada in care am fost gravida. Mi s-au plans prietenele si clientele insarcinate ca nu gasesc pe piata nimic de acest gen si am zis sa incerc sa realizez ceva si in acest domeniu", a spus Karmen Herscovici pentru Perfecte.ro.

Noua colectie Karmen Herscovici se muleaza pe orice tip de femeie. Karmen a creat haine atat pentru femeia insarcinata eleganta, stilata, cat si pentru cea care prefera un stil mai casual.

"Hainele create de mine sunt foarte comode, lejere, pentru ca am fost gravida si stiu ce te deranjeaza", a explicat Karmen Herscovici.

Hainele pentru femei insarcinate create de Karmen Herscovici pot fi cumparate de pe site-ul www.dress-a-porter.ro si incepand cu 1 decembrie de pe www.mamifashion.ro.

related posts

Modifică setările cookies