Nimeni nu s-a putut uita în ochii ei! Megan Fox, decolteu neîncăpător la o petrecere mondenă


Megan Fox este una dintre vedetele care apar în acest an pe coperta celebrei reviste Sports Illustrated. La petrecerea de lansare, actrița a fos atracția serii, într-o rochie incredibil de sexy.


Megan Fox a atras toate privirile la petrecerea organizată de revista Sports Illustrated cu ținuta sa provocatoare. Actrița a ales pentru eveniment o rochie neagră, cu un decolteu irezistibil și transparentă în zona abdomenului. 

Vedeta a venit însoțită de logodnicul său, Machine Gun Kelly, însă a preferat să nu poarte inelul de logodna și să nu pozeze împreună pe covorul roșu. Cei doi au trecut printr-o perioadă dificilă, zvonindu-se că Megan Fox ar fi anulat logodna, după ce ar fi aflat că a fost înșelată. Cuplul a fost însă la terapie în ultimele luni și încearcă să își repare relația.

 

Deși e una dintre cele mai sexy femei din lume, Megan Fox a dezvăluit că suferă de o tulburare care o face să își urască corpul.

„Sufăr de tulburare dismorfică corporală. Niciodată nu mă văd așa cum o fac ceilalți oameni. Nu a existat niciun punct în viața mea în care să-mi iubesc corpul. Niciodată, niciodată”, a mărturisit Megan. 

„Când eram mică, asta era o obsesie pe care o aveam, faptul că trebuie să arăt într-un anume fel. Și nu știu de ce aveam problema asta încă de tânără. Cu siguranță nu a fost din cauza mediului în care am crescut, pentru că am crescut într-un mediu religios, un mediu în care nu se punea preț pe felul în care arăți. (…) Călătoria de a mă iubi pe mine însămi vă fi nesfârșită, cred”, a adăugat actrița, potrivit Insider. 

 

La eveniment și-a făcut apariția și Martha Stewart, care, la 81 de ani, este cea mai în vârstă vedetă care pozează în costum de baie pe coperta Sports Illustrated.

  • Nimeni nu s-a putut uita în ochii ei! Megan Fox, decolteu neîncăpător la o petrecere mondenă

related posts

Modifică setările cookies