Noua colectie Madalina Dorobantu, Ange Dechu: rafinata, dar in acelasi timp prietenoasa, in tonuri minimaliste


“Ange Déchu” a fost gândită de designer ca o colecție rafinată dar în același timp prietenoasă, de haine pentru bărbați și femei, în tonuri minimaliste de alb și negru, cu accente discrete de pasteluri pudrate care degajă un aer dark-chic, sofisticat, cool fără să fie agresiv. 


Design-ul avangardist al colecției, tăieturile arhitecturale ale hainelor, linia minimalistă și varietatea incredibilă a texturilor și materialelor se împletesc în ținutele structurate din hârtie creponată, din voal de mătase în degradeuri subtile, organza, bumbac, jersey de mătase, pene, in pătat, în degrade și peliculizat, completate de texturile fabuloase: piele croco emboss, piele vintage maro, piele zdrențuită ivory ale jachetelor din piele. 

”Ange Déchu” este cea de a treia colecție a brandului Pas du Tout după „Urban Warrior” și „Diner en Noir”. Aceasta își propune să te scoată din anonimat și să te transforme într-un personaj de nuvelă fantastică. “Ange Déchu” va deveni refrenul tău preferat vara aceasta, asta ne dorim eu și echipa mea. Pas du Tout imaginează haine pe care nu le vei purta pur și simplu. Sunt haine care te vor purta și care îți vor spune povestea", spune Madalina Dorobantu.

Vezi imagini cu noua colectie in galeria foto!

  • Noua colectie Madalina Dorobantu, Ange Dechu: rafinata, dar in acelasi timp prietenoasa, in tonuri minimaliste

related posts

Modifică setările cookies