Noua fita in materie de moda: Rita Ora poarta perdeaua de la dus pe post de fusta. Cum arata tinuta sumara


Rita Ora si-a socat din nou fanii cu ultima sa aparitie in public. Daca zilele trecute cantareata a oprit privirile trecatorilor pe strazile din New York atunci cand poza pe strada pentru noua colectie a unui designer celebru, acum atrage si mai mult atentia, in special pe cea a barbatilor.


Aseara cantareata a aparut imbracata intr-o fusta transparenta din plastic, care nu mai lasa niciun fel de loc imaginatiei. Lenjeria intima cu inimioare se vedea in intregime prin ea si se pare ca vedeta a vrut sa nu mai aiba niciun fel de secrete fata de cei care o indragesc.

Chiar daca este creatia unui renumit si apreciat designer, fusta seamana mai mult cu perdeaua de la dus decat cu un obiect vestimentar pe care sa-l porti pe strada. Spre deliciul barbatilor, vedetei i s-au s-au vazut si zone ale corpului pe care de obicei incercam sa le tinem ascunse. Ora a crezut totusi ca lenjeria intima adorabila merita sa fie admirata.

Imbracata destul de lejer si mai putin aranjata decat de obicei, artista a mizat de aceasta data pe nonconformism si pe ideea de indrazneala, iar daca ascultam sfaturile criticilor de moda , se pare ca vedeta nu a dat deloc gres cu tinuta sa.

Voi ati purta asa ceva sau doar vedetele dornice de atentie pot imbraca o astfel de tinuta?

  • Noua fita in materie de moda: Rita Ora poarta perdeaua de la dus pe post de fusta. Cum arata tinuta sumara

related posts

Modifică setările cookies