Nu a mai fost atât de îndrăzneață de la Fifty Shades of Grey! Dakota Johnson, apariție incendiară într-o rochie transparentă


Dakota Johnson a fost principala atracție la premiera filmului Madame Web, din Los Angeles. Actrița a avut o ținută care ne duce cu gândul la rolul ei din Fifty Shades of Grey.

Tag-uri: #dakota johnson

În vastă de 34 de ani, Dakota Johnson și-a etalat silueta impecabilă într-o rochie cu model de pânză de păianjen. Transparenta și cu un decolteu adânc, ținuta a transformat-o în cea mai fotografiată vedeta serii.

Actrița a purtat pe sub rochie un body de culoarea pielii, creând iluzia că nu are nimic pe dedesubt.

În filmul Madame Web, o producție Marvel, Dakota joacă rolul Cassandrei Web, despre care a vorbit recent într-un interviu.

“Pentru mine a fost interesat că superputerea personajului este mintea ei… plus că este femeie. E ceva la care pot să mă relaționez. Cred că mințile femeilor sunt cu adevărat puternice. E mai degrabă un triller psihologic”, spune Dakota despre noul ei film.

Potrivit descrierii de pe IMDB, Cassandra Webb dezvoltă puterea de a vedea viitorul. Forțată să se confrunte cu dezvăluirile despre trecutul ei, ea creează relații cu trei femei cu destine puternice, dacă vor supraviețui unui prezent mortal.

SURSA FOTO: GETTY IMAGES

  • Nu a mai fost atât de îndrăzneață de la Fifty Shades of Grey! Dakota Johnson, apariție incendiară într-o rochie transparentă

related posts

Modifică setările cookies