Nu degeaba i se spune divă! Beyonce, într-o rochie fabuloasă a carei creație a durat 600 de ore


Turneul mondial al lui Beyonce este, pe lângă un spectacol muzical, de dans și de lumini, și un adevărat show de modă. Diva a defilat în zeci de costume create de marii designeri ai lumii, care mai de care mai spectaculoase.


La mult aclamatul concert din Los Angeles, Beyonce a făcut furori într-un spectaculos outfit auriu, Versace, a cărui creație a durat 600 de ore – 25 de zile.

 

Artista în vârstă de 42 de ani, care și-a sărbătorit ziua de naștere pe scenă, a arătat fabulos cu ajutorul Donatellei Varsace, care a creat special pentru ea o ținută deosebită. Creatoarea de modă a dezvăluit pentru Vogue că trei specialiști au lucrat minuțios la rochie. “Este glamuroasă, este simbolul unei atitudini puternice”, spune Donatella.

Beyonce a adus-o pe scenă și pe fiica ei, Blue Ivy. Fetița de 11 ani dansează adesea alături de mama ei în concertele din întreaga lume.

 

@allthingsfun_lively That's Miss Blueivy Carter doing her iconic performance #renaissancetour #renaissanceworldtour #rwt2023 #losangeles #blueivy #beyonce ♬ original sound - Allthingsfun&Lively

Pe scenă, cu ocazia zilei lui Beyonce, și-a făcut apariția și Diana Ross, care a făcut un duet de neuitat cu artista.

 

@igorxtt Diana Ross surprises the crowd at Beyoncé birthday show #RenaissanceTour #BeyDay #Beyonce ♬ I'm Coming Out - Diana Ross

Spectacol a fost și în tribune, nu numai pe scenă. Un nou cuplu și-a făcut oficială relația: Kylie Jenner și Timothee Chalamet s-au sărutat pe acordurile cântecelor lui Beyonce, iar Printul Harry și Meghan Markle nu au mai rezistat pe scaune când au auzit “Crazy in love”.

@nas.archives some of the celebs spotted at Beyonce’s birthday show in LOS ANGELES #renaissancetour #beyonce #losangeles #beyhive #fyp #sofistadium #justinbieber #jayz #lizzo #winnieharlow #zendaya #tomholland #kimkardashian #krisjenner #khloekardashian #northwest #jeffbezos #beyoncebirthday ♬ CUFF IT - Beyoncé

La show și-au mai făcut apariția și Adele, Justin Bieber și soția, Kim Kardashian, dar și Tom Holland și Zendaya.

  • Nu degeaba i se spune divă! Beyonce, într-o rochie fabuloasă a carei creație a durat 600 de ore

related posts

Modifică setările cookies