Nu le-a venit sa creada cand au vazut cu ce era incaltata. Cum a fost surprinsa mostenitoarea imperiului Guinness la o plimbare prin New York


Unele dintre cele mai experimentate modele din lume nu pot ajunge la performanta de care a dat dovada zilele trecute Daphne Guinness. Aceasta a fost surprinsa de fotografi in timp ce se plimba pe strazile newyorkeze incaltata in niste platforme demne de catwalk.


In ciuda vremii nu tocmnai calduroasa, mostenitoarea imperiului Guinness a fost fotografiata in timp ce se plimba pe strazile din New York intr-o pereche minuscula de pantaloni si o jacheta nu tocmai calduroasa.

Ceea ce le-a atras atentia fotografiilor au fost insa pantofii inalti pe care aceasta se misca extrem de natural.

Unul dintre mentorii lui Lady Gaga si cea mai buna prietena a regretatului designer Alexander McQueen ajunsa la varsta de 46 de ani pare ca se simte ca la 20, fiind una dintre cele mai cochete celebritati din lume.

Stilul sau nonconformist se datoreaza copilariei, pe care si-a petrecuta pe langa Salvador Dali, care a fost vecinul sau. 

  • Nu le-a venit sa creada cand au vazut cu ce era incaltata. Cum a fost surprinsa mostenitoarea imperiului Guinness la o plimbare prin New York

related posts

Modifică setările cookies