Nu ti-ai cumparat costumul de baie ideal inca? Iata noile colectii Aubade Summer Colections


Noile colectii de costume de baie Aubade sunt ca o calatorie uimitoare prin adancurile subacvatice, facand ca sezonul de vara 2013 sa devina fabulos.


Revarsandu-se ca un val ametitor de extravaganta acvatica, o mare de culori si forme aduce adevarat spectacol ce-ti taie rasuflarea... Chiar daca te afli pe tarm, aceasta poveste sugerata de noua colectie Aubade continua sa capteze atentia, imaginand calatorii in lumea nevazuta a adancurilor.

Cele 4 colectii pentru vara 2013 sunt :

1. Aquaféerie - inspirat de fauna si flora adancurilor subacvatice, aceasta colectie etaleaza o paleta de culori revigoranta la toate modelele. Bretele tip „spaghete” din tesaturi imprimate punctat cu margele multicolore. Materialul mat si moale este imprimat cu pesti multicolori si modele de alge marine. Slipul este prins in lateral, cu sireturi cu catarama, pentru a putea fi ajustat si a asigura o potrivire perfecta. Sutienul este prins pe dupa gat, cu bretele tip „spaghete”, pentru un confort mai mare.

2. Conte Marin - aceasta colectie colorata, distractiv si energic exploreaza fauna subacvatica, impactul vizual al nuantelor multicolore si al imprimeurilor cu pesti japonezi stilizati, este extraordinar. Materialul moale si mat este imprimat cu modele de pesti, special create de catre departamentul de proiectare Aubade. Un arc plat, stilizat a fost adaugat ca un detaliu seducator la toate modelele.

3. Trésor des Mers - cu un numar mare de forme si culori, aceasta colectie este nu numai atragatoare, dar si moderna si plina de farmec - cu siguranta va deveni in curand un element esential in garderoba de vara! Un inel dublu de metal, de culoare argintie, a fost adaugat ca un detaliu decorativ pe toate modelele. Cu scopul de a sublinia estetica materialul moale si mat este drapat in jurul inelului dublu.

4. Fleurs des Merveilles – forme moderne, culori simple, utilizarea complexa a materialului, colectia este bogata in detalii seducatoare si cufundata in eleganta si glamour. Materialul mat si moale are imprimeuri florale grafice pentru un efect trendy. In forma de origami, imprimeurile florale de diferite dimensiuni si forme, de la decolteu sau talie, sunt punctate cu mici stifturi crestate, argintii, pozitionate pe marginea petalelor.

AUBADE in incinta Magazinului Wolford in Afi Palace Cotroceni.

  • Nu ti-ai cumparat costumul de baie ideal inca? Iata noile colectii Aubade Summer Colections

related posts

Modifică setările cookies