O nouă destinație de shopping pentru garderoba celor mici


Începând cu primăvara aceasta, părinții au o nouă destinație de shopping atunci când doresc să schimbe  garderoba micuților sau să facă un cadou unui copil.


Magazinul Next din Băneasa Shopping City  s-a relocat,  fiind acum prezent la etajul 1 al mall-ului, prilej cu care au dat o petrecere pentru vedete și cei mai mici membri din familiile acestora. Micuții au fost așteptați cu câte o surpriză, iar părinții s-au bucurat de o sesiune de shopping ad-hoc. 

 

Cu toții au descoperit nouă colecție ce mizează pe printuri florale și culori pastelate pentru fete, iar pentru băieți ținutele au un aer jucăuș, printurile cu personaje fiind atracția acestei primăveri. Petrecerea s-a încheiat cu stil, invitații descoperind noile tendințe cu ajutorul copiilor de la IT Kids Modelling Agency, care au susținut o prezentare de modă.

 

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat: Amalia Enache, Mirela Vaida, Andreea Perju, Randi, Ela Crăciun, Tily Niculae, Anca Serea, Elly Român, Bianca Ioniță, Irina Mohora, Eduard Sanda, Livia Graur.

  • O nouă destinație de shopping pentru garderoba celor mici

related posts

Modifică setările cookies