Designerul Oana Serban: Haina nu te face, insa iti reda o imagine frumoasa daca stii sa o porti


In fiecare sezon vorbim despre haine, despre tendinte, despre ce este IN si ce este OUT in fashion. Designer-ul Oana Serban, pe care s-ar putea sa o reperezi mai degraba dupa numele Iris Serban, e de parere ca frumusetea tine de atitudine, iar moda inseamna sa porti ceea ce iti vine bine. Ca sa fie totul clar, Oana este designer-ul, insa si-a numit brand-ul dupa fiica ei, Iris.
 


“Treaba asta cu “se poarta” a iesit de mult din context, cel putin pentru mine. Din punctul meu de vedere trebuie sa te simti foarte bine. Haina nu te face, categoric, insa iti reda o imagine foarte frumoasa daca stii sa o porti,” spune designer-ul.

Cat despre must have-urile care trebuie sa se regaseasca in garderoba oricarei femei, Oana spune:“Cred ca orice femeie trebuie sa aiba in garderoba o rochie eleganta, insa nu neaparat simpla. Incet incet incerc sa duc lumea nu catre negru, ci catre zone mai colorate, mai vii. Frumusetea vine din interior, nu din exterior.”

Daca esti curioasa cum decurge o intalnire cu un designer, Oana Serban te lamureste. “In primul rand ma uit la clienta de cand intra pe usa si imi dau repede seama de genul pe care il abordeaza. Apoi, vorbim despre evenimentul la care merg si despre statutul pe care il au acolo. Pasul urmator este sa fac schita si propunerea de materiale”.

Oana Serban va participa la inceputlui lunii mai la Gala Avanpremiere, unde isi va prezenta noua colectie vestimentara. “In principiu sunt foarte multe propuneri. Aceasta colectie este diversa, foarte unitara, omogena, dar foarte sofisticata. Am inceput cu “Wings” si anul acesta se va lega tot de “Wings”, dar bineinteles, se va numi altfel. Insa practic de acolo vine sursa de inspiratie – de la aripi,” spune designer-ul.

“Aceasta colectie este definita de suprapuneri, de volumetrii, vom avea si niste imprimeuri. Am folosit niste materiale foarte interesante, de la firma Mystic, iar anul aceasta vorbim de blanuri, lana sofisticata, materiale naturale – matase, voal- voi avea si mat si transparent. Va fi o colectie diversa. Ca tonuri, vor fi culori tari, in combinatii de accente mai neutre, mai moarte,”
a incheiat Oana.
 

related posts

Modifică setările cookies