Ochii ei fascinează pe oricine! Cine e tânăra de o frumusețe ireală care a fermecat pe toată lumea la Cannes


Blondă, ochi albaștri ca un cer senin, buze senzuale și o privire cu adevărat fermecătoare – Elsa Hosk impresionează cu frumusețea ei la orice apariție.


Modelul suedez în vârstă de 35 de ani s-a remarcat la show-urile Victoria’s Secret, iar acum a eclipsat pe toată lumea la Festivalul de Film de la Cannes. Aparițiile ei din acest an de la Cannes au fost pline de eleganță și rafinament, reușind să se facă remarcată printre starurile de la Hollywood.

La premiera filmului "Le Comte De Monte-Cristo", Elsa Hosk a fost întruchiparea senzualității cu machiajul ei sexy și rochia neagră cu umerii goi.

Pentru premiera “Parthenope” a avut un look total diferit, cu părul prins într-o coada chic și o rochie ușor transparentă, purtată fără sutien.

Frumoasa suedeză este într-o relație din 2015 cu omul de afaceri britanic Tom Dal și împreună au o fiică, născută în februarie 2021.

Elsa Hosk are propriul brand de haine, Helsa, lansat în 2022. “E nebunie totală. Joburile din ziua de azi nu mai sunt prea bine definite. Sunt stilist, sunt designer, sunt influencer. Nici nu știu cum să mă mai numesc. Am un creier creativ, sunt bună în afaceri și ador succesul! Vreau să am succes!”, spunea Elsa anul trecut pentru revista Elle.


SURSA FOTO: GETTY IMAGES/ PROFIMEDIA

  • Ochii ei fascinează pe oricine! Cine e tânăra de o frumusețe ireală care a fermecat pe toată lumea la Cannes

related posts

Modifică setările cookies