OPI si-a lansat noua colectie de oje, Oz, inspirata de celebrul vrajitor FOTO


In aceasta vara, OPI se alatura Disney intr-o aventura magica a Marelui si puternicului OZ, povestea unui magician novice care devine – prin incercari, provocari ale nobilimii, transformari proprii – Marele si puternicul vrajitor al taramului OZ.

Tag-uri: #OPI #colectie #oja

Noua colectie este inspirata de fantezia si magia lui OZ, care se regaseste in 3 noi nuante care evoca efectul OZ – transformarea unor unghii simple intr-unele uimitoare, de poveste.

“Suntem incantati sa lucram cu Disney, deoarece ei ne transpun in lumi care ne inspira si ne stimuleaza imaginatia. Acest lucru este si ceea ce face atat de speciala noua noastra colectie”, explica Suzi Weiss-Fischmann, Vice Presedinte Executiv & Director Artistic OPI.

"Noua colectie reprezinta interactiunea dintre nuante nude cremoase si glittere indraznete. Sunt o mare fana a procesului de stratificare si aceste glittere au fost concepute nu doar pentru a arata bine individual, ci chiar fantastic cand sunt aplicate peste nuantele cremoase", a mai spus reprezentantul brandului.

Vezi toate nuantele in galeria foto!

  • OPI si-a lansat noua colectie de oje, Oz, inspirata de celebrul vrajitor FOTO

related posts

Modifică setările cookies