OSCAR 2016: Cele mai frumoase aparitii de pe covorul rosu. Cum s-au imbracat starurile de la Hollywood GALERIE FOTO


Gala de decernare a premiilor Oscar a adus in prim plan cele mai bune productii cinematografice din 2015, dar si pe cei mai valorosi actori care si-au primit rasplata pentru munca depusa in ultimele luni.  


Unul dintre punctele de atractie al evenimentului care s-a desfasurat in Los Angeles a fost aparitia de pe covorul rosu a starurilor de la Hollywood, printre cele care s-au facut remarcate fiind Jennifer Garner, Olivia Wilde, Jennifer Lawrence si Cate Blanchett. 

Cu un nou look, Jennifer Lawrence a fost una dintre vedetele de pe covorul rosu. Actrita de 25 de ani a purtat o creatie Dior Haute Couture, in timp ce Cate Blanchett a ales o rochie Armani Prive, intr-o nuanta de bleu deschis.

In ceea ce privesc tinutelw sexy, Charlize Theron si Olivia Wilde au fost castigatoare, rochiile lor, cu decoltee adanci reusind sa atraga atentia celor prezenti la marele eveniment. 

Lady Gaga a bifat una dintre cele mai reusite aparitii din ultima perioada, salopeta alba cu trena si corest transformand-o intr-o adevarata diva. 

Jennifer Garner a redefinit ideea de eleganta intr-o rochie neagra, creatie Versace, care i-a pus in evidenta silueta de invidiat, prezenta sa de pe covorul rosu fiind apreciata de majoritatea criticilor vestimentari drept una dintre cele mai frumoase ale serii.

  • OSCAR 2016: Cele mai frumoase aparitii de pe covorul rosu. Cum s-au imbracat starurile de la Hollywood GALERIE FOTO

related posts

Modifică setările cookies