Oscar 2019. Cel mai prost îmbrăcate pe covorul roșu. ”Regina serii” a fost Rachel Weisz


La gala premiilor 0scar 2019, Rachel Weisz a fost, de departe, surpriza serii, numărându-se printre cele mai prost îmbrăcate staturi de pe covorul roșu.


Culoarea roz s-a dovedit nenorocoasă pentru starurile de la Oscar - cele care au purtat-o au ajuns pe lista celor mai prost îmbrăcate pe covorul roșu. 

Cea de-a 91-a ediție a premiilor Oscar a avut loc duminică seară, la Dolby Theatre din Los Angeles. Vedetele invitate au avut apariții spectaculoase pe covorul roșu, însă au fost și câteva care au impresionat pentru lipsa de inspirație.

Astfel, Rachel Weisz (48 de ani), care a fost nominalizată la Oscar pentru rolul din ”The Favourite”, a apărut într-o ciudată rochie roșie, al cărei top părea din cauciuc. De asemenea, coafura acesteia a ridicat multe semne de întrebare.

Sarah Paulson și Olivia Colman i se alătură lui Rachel Weisz pe lista celor mai prost îmbrăcate pe covorul roșu, la premiile Oscar din acest an.  Kacey Musgraves, Maya Rudoplh, Laura Marano sau Leona Lewis s-au remarcat și ele în sens negativ. 

Foto: Getty

Vedeți, în galeria foto de mai jos, vedetele cel mai prost îmbrăcate pe covorul roșu. 

  • Oscar 2019. Cel mai prost îmbrăcate pe covorul roșu. ”Regina serii” a fost Rachel Weisz

related posts

Modifică setările cookies