(P) 7 cadouri pentru iubitul tău


Ne pregătim să intrăm în lunile în care de obicei femeile primesc cadouri - Valentine's Day, Dragobete, 8 martie - însă cum ar fi ca în 2022 să îți iei prin surprindere iubitul și cel puțin la 1 dintre aceste ocazii să îi cumperi și tu un cadou pe care o să-l țină minte? Gestul va fi cu siguranță apreciat, iar el va întoarce cadoul cu și mai mult drag!


Poate ai auzit sau nu de brandul Scotch & Soda, însă noi te sfătuim să îi dai o șansă datorită designului și printurilor hainelor care ies din tipare și sunt extrem de confortabile în același timp.

7 cadouri pentru iubitul tău

Poate ai rămas în pană de inspirație sau nu îți dai seama ce ai putea să-i cumperi celei mai importante persoane din viața ta, dar ai ajuns unde trebuie.

Avem pentru tine 7 idei de cadouri pe care să i le cumperi și pe care le va purta cu mare drag pentru că sunt de la tine.

1. Cămașă

Cu o cămașă nu ai cum să dai greș, pentru că cel puțin o dată pe an trebuie să participe la un eveniment la care ținuta de gală este obligatorie și atunci are nevoie de una. Sau poate că alegi o cămașă smart-casual să o poată purta la birou sau în concedii.

Indiferent de alegerea pe care o faci între cele două, poți să fii sigură că este una pe care o va aprecia.

2. Palton

Ca să rămânem tot în zona elegant, îți recomandăm un palton uni sau în carouri, care cu siguranță va atrage privirile celor din jur. Este perfect pentru birou, delegații sau evenimente cu ștaif.

Arată bine, este confortabil și cu siguranță ține și de cald.

3. Pantaloni

Ce bucurie că jeanșii și pantalonii sport nu mai sunt singurele opțiuni pentru bărbații iubiți din viața noastră. Desigur, și pantalonii de stofă sau de costum sunt variante pe care le poți lua în considerare, însă aceștia nu sunt atât de comozi încât să îi poarte zi de zi.

Tocmai de aceea ne bucurăm să vedem și pentru ei pantaloni smart-casual care ies din tiparele jeanșilor și arată mult mai bine.

4. Bluze

Bluzele sunt perfecte în orice anotimp, fie că e vară sau iarnă, pentru că țin de cald și la birou, dar și la cabana la munte.

Cu diverse printuri și stiluri, ai cu siguranță de unde alege una pe care să o poată asorta la diverse outfituri indiferent de anotimp.

5. Tricou

Oricâte tricouri ar avea nu sunt niciodată destule. Așa că suntem sigure că nu se va supăra dacă va găsi în cadou unul cu un print care să i se potrivească sau care să-l ducă cu gândul la o vacanță continuă atunci când este mai stresat la job.

6. Hanorac

A-i cumpăra un hanorac este de două ori în interesul tău, pentru că știm sigur că îl mai împrumuți pe al lui din când în când fie că sunteți acasă sau la cabană. Așa că de ce să nu alegi unul care să îți placă din prima? Este un dublu win: și pentru el și pentru tine.

7. Pantofi sport

A-i lua o pereche de pantofi sport înseamnă a dori să mergeți în cât mai multe locuri frumoase împreună și mai ales să nu se plângă de durere de picioare de la mersul pe jos. Important este să îi fie comozi, iar odată ce îi știi numărul nu ai cum să dai greș cu asta.

Alege să-ți surprinzi iubitul cu un cadou atunci când nu se așteaptă și cu siguranță vei primi titlul de cea mai bună iubită a anului! 

  • (P) 7 cadouri pentru iubitul tău

related posts

Modifică setările cookies