(P) Accesoriile din piele naturală de la Zevo, un must have în garderobă


Suntem înconjurați în permanență de reclame și magazine care ne îmbie să cumpărăm anumite produse și accesorii care care ne vor pune în valoare. De la produse cosmetice sau pentru îngrijirea personală, la produse vestimentare sau încălțăminte până la alegerea accesoriilor potrivite, suntem bombardați ce și cum să cumpărăm. 


Problema este că nu întotdeauna produsele promovate au acea calitate care să se ridice la înălțimea reclame - în special dacă avem nevoie de accesorii speciale care să arate bine și după o perioadă mai îndelungată de purtare sau care, cel puțin să se uzeze frumos în timp. 

Calitatea unor produse depinde de cele mai multe ori și de materialul din care sunt confecționate. 

La Zevo.ro materialul din care sunt confecționate gențile și poșetele de damă este exclusiv pielea naturală de bună calitate, lucrată de meșteșugarii italieni.  

Genți, poșete și rucsacuri din piele, o explozie de culori 

Orice doamnă sau domnișoară care se respectă are cu siguranță în garderobă cel puțin o geantă de care este foarte mândră. Dar cum anotimpul cald ne bate la ușă și ne reînnoim garderoba din toate punctele de vedere, nu ar strica sa facem un tur virtual pe site-ul Zevo și să admirăm noutățile din categoria genti dama piele naturala

Culorile și modelele speciale, cu acel touch de lucrare de artă ne îmbie să achiziționăm măcar un produs: fie o poșetă elegantă, fie un rucsac din piele potrivit pentru timpul liber, fie o geantă poștaș versatilă care poate fi purtată cu diverse combinații vestimentare. 

Laptopul nu este lăsat pe dinafară, aici găsim și genți pentru protecția lui, dar și gențile shopper sau gențile de plajă, dacă tot vine sezonul estival. 

Putem alege din mai multe culori și nuanțe pe cea care credem noi că ne reprezintă cel mai bine sau, de ce nu, să alegem două poșete din două categorii diferite. De ce să ne limităm doar la un singur produs? De la clasicele alb, gri și negru, gasim aici nude, roz, verde, turcoaz, dar și taupe sau portocaliu. Nuanțe diferite pentru femei cu personalitate jucăușă!

Genți îndrăznețe, încălțăminte și alte accesorii 

Gențile de damă animal print cu siguranță nu se vor demoda niciodată, așadar profitați de oferta de la Zevo pentru achiziția unei poșete din piele care să întoarcă toate privirile, chiar dacă e vorba de un eveniment special. 

Pe lângă genți de damă site-ul Zevo mai comercializează și încălțăminte de damă în ton cu anotimpul, respectiv sandale, teniși, pantofi și ghete. Acestea sunt de asemenea confecționate din piele, deci se vor asorta frumos cu geanta sau rucsacul cumpărate anterior. 

La o geantă din piele, fie ea de damă sau bărbat, se mai poate asorta și o curea din piele, un portofel deosebit sau portfarduri pentru doamnele cochete care au nevoie să își împrospăteze machiajul. În plus, să nu uităm de secțiunea reduceri, unde putem găsi de asemenea produse de calitate la prețuri pentru orice buzunar.  

Pe Zevo.ro te așteteaptă ultimele noutăți în materie de genți și nu numai! 

Contact: [email protected]

  • (P) Accesoriile din piele naturală de la Zevo, un must have în garderobă

related posts

Modifică setările cookies