(P) Ce accesorii se poartă iarna aceasta


Accesoriile sunt piese de bază în crearea unui outfit reușit, așa că nu ezită să le porți. Fii cât mai trendy iarna aceasta și poartă accesorii Joolar.ro!


Femeile pun mare preț pe accesorizare mai ales când vorbim despre accesorii fashion. O ținută acceesorizata se poate distinge foarte ușor de una neaccesorizata sau accesorizata greșit. Bun gustul, elegantă și rafinamentul sunt caracteristicile pe care câteva accesorii online alese cu grijă le pot aduce unei ținute. Joolar îți sare în ajutor și îți propune trei accesorii care se potrivesc perfect cu ținutele de toamna-iarnă.

Eșarfă

În ultimele sezoane, eșarfele nu numai că și-au găsit noi utilități, dar au și provocat fashionistele să devină inventive și să găsească metode noi de a le purta: de eșarfe purtate pe post de top, până la accesorii de par, eșarfele sunt un adevărat condiment stilistic.

Mai mult decât atât, printre preferințe se numără și eșarfele mari care se potrivesc perfect cu gecile din piele, creând astfel un look modern.

Rucsacul – elementul cheie al unei ținute urbane

Dacă nu vrei să te complici cu o geantă voluminoasă și știi că lucrurile de care ai nevoie încap într-un rucsac, atunci poți alege unul de dimensiuni medii. Rucsacul este extrem de potrivit atât pentru fetele tinere, cât și pentru femeile care caută un accesoriu vesel, tineresc și deloc pretențios.

Printre preferințele doamnelor și domnișoarelor în 2020, se regăsește și modelul de rucsac clasic, de școlărițe. Acesta e perfect oricărei ținute smart-office. O idee inspirațională de styling poate fi o pereche de blugi skinny, accesorizata cu un sacou și un rucsac.

Cureua - elementul de top al ținutei

La categoria accesorii, cureaua, mereu la îndemână și extrem de versatilă, este, de departe, cea mai populară, indiferent de sezon. Accesoriu cu utilitate practică, poate să dea o notă casual unei ținute elegante, sau dimpotrivă, poate face o ținută glamour un pic mai relaxată. Combinată cu o rochie cu imprimeu, pentru a tempera design-ul încărcat, dar și atunci când vrei să echilibrezi formă corpului, efectul de alungire sau scurtare a bustului poate fi ușor obținut.

related posts

Modifică setările cookies