(P) Ce cămăși sunt la modă pentru bărbați în acest sezon? Modele recomandate


Nu toți bărbații poartă cămăși, dar cei care o fac sunt, de regulă, aceia cărora le place să aibă stil și să arate bine și prin ceea ce poartă. Cămașa este, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, acel articol vestimentar care se poate afla la granița dintre casual și elegant, însă există și modele de cămăși care fac ca ținuta să fie una extrem de elegantă.


De modul în care arată un bărbat care poartă o cămașă țin mai multe aspecte: statura purtătorului, tipul cămășii, culoarea acesteia, materialele din care este realizată, diversele accesorii care i se pot adăuga acesteia. Însă ce modele de cămăși se poartă anul acesta și pe care o poți alege pentru a avea o ținută deosebită?

Cămășile în dungi și cămășile în carouri, moda atemporală în tendințele moderne

Atunci când zici cămăși în dungi sau cămăși în carouri care se poartă astăzi, nu îți imagina că ar fi vorba despre acele cămăși clasice pe care le purtau bunicii sau tații noștri când mergeau la evenimente deosebite. Modelele de cămăși la modă de astăzi pot fi și în dungi, și în carouri, la fel de bine, însă fiecare dintre acestea este ideală pentru alte persoane. Cămășile cu dungi verticale sunt ideale mai ales pentru bărbații înalți și subțiri, iar cei care au o siluetă musculoasă pot alege chiar un model mai strâmt, pentru a-și pune în evidență silueta. Anul acesta sunt la modă cămășile cu dungi verticale în variante diferite: cu dungile colorate în nuanțe diferite, în culori diferite sau de diverse lățimi, și mai late, și mai înguste. 

Cămășile în carouri pe care le poți purta astăzi, deși vin acea modă atemporală pe care o cunoaștem cu toții, vin într-o varietate de culori surprinzătoare și de stiluri diverse. Alegerea culorilor este extrem de importantă pentru obținerea unui anume aspect, la fel cum este și dimensiunea carourilor. Poți găsi modelele preferate de camasi pe answear.ro, modelele în carouri fiind preferate în fața celor cu dungi verticale. 

Cămășile fără guler, un aspect mai tineresc

Într-adevăr la modă anul acesta sunt cămășile fără guler, ideale mai ales pentru cei cărora nu le place să poarte cravată, dar și pentru cei care simt inconfortabil gulerul care vine pe gât. Simplitatea lor remarcantă este cea care le face deosebite. Este recomandată alegerea unor modele realizate din materiale lejere, de vară, in sau bumbac ușor. Gama variată de culori în care se găsesc acestea fac posibilă găsirea cămășii potrivite pentru orice gust, însă albul imaculat rămâne alegerea de top din acest an. Asortată la o pereche de blugi de pe https://answear.ro/k/barbati/imbracaminte/jeans, poți obținuta ținuta perfectă și pentru o zi la birou, și pentru o ieșire în oraș. 

Cămășile cu imprimeuri florale, vesele și la modă și în acest an 

Dacă femeile poartă rochii cu imprimeuri florale pentru a-și arăta veselia, bărbații au șansa de a purta cele mai viu colorate cămăși cu mânecă scurtă și imprimeuri florale. Acestea sunt potrivite mai ales pentru ținutele de zi cu zi, însă nu pentru cele elegante, de birou.

  • (P) Ce cămăși sunt la modă pentru bărbați în acest sezon? Modele recomandate

related posts

Modifică setările cookies