Fiecare fashionistă și fiecare fashionist visează să achiziționeze un ceas de la Guess. O popularitate deosebită o au ceasurile pentru femei, care se remarcă prin rafinament și eleganță. În schimb, modelele pentru bărbați se caracterizează printr-un stil amețitor și sunt un accesoriu distinctiv pentru bărbații îndrăzneți și plini de viață.

De ce să alegi un ceas Guess?

Toți știu faptul că, producătorii au fost și sunt ghidați după principiul: “nu te opri!”, motiv pentru care fiecare nou produs Guess devine un eveniment major în întreaga industrie, depășind cu mult alte ceasuri ale altor mărci. Când apare un nou model, devine evident faptul că producătorul a reușit din nou să creeze ceva unic, deoarece:

  • Se oferă doar soluții neconvenționale în design și se experimentează cu plăcere cu variațiile tuturor modelelor;
  • Ceasurile adesea reprezintă o combinație îndrăzneață de elemente din designul clasic și sportiv;
  • Fiecare detaliu contează și ceasul este mai mult decât un indicator al timpului – este un element indispensabil al modei.

Ca rezultat, apar modele care se remarcă printr-un design inconfundabil, care poate aminti de cele mai valoroase bijuterii, dar sunt totodată pregătite pentru utilizare zilnică. Printre modelele de ceasuri pentru bărbați de pe https://eceasuri.ro se regăsesc atât variante obișnuite, cât și opțiuni sportive, destinate celor care preferă un stil de viață mai activ.

Pentru femei, designerii de la Guess înțeleg perfect stilul luxos și îl promovează insistent. E suficient să arunci o privire asupra ceasului Guess și imediat îți vine în minte imaginea unei femei elegante, al cărei minimalism vestimentar este compensat de bijuteriile sale mari și aurii. Clasicul este completat cu câteva detalii unice, rezultând astfel un ceas absolut deosebit.

Din ce modele să alegi?

Compania Guess oferă clienților săi posibilitatea de a achiziționa diverse modele de ceasuri: de la noutăți la modă până la eleganță rafinată. Astfel, ceasul bărbătesc Guess w0496g5 va arăta excelent la o întâlnire de afaceri, iar ceasul de damă Guess w0774l1 cu cadran colorat este o alegere potrivită pentru o petrecere.

Cu toate acestea, nu trebuie să uiți că modelele de ceasuri Guess pentru bărbați și femei nu sunt doar accesorii stilate, ci sunt și de o calitate și funcționalitate remarcabile. Spre exemplu, ceasul bărbătesc cu cronograf cuarț Guess w0599g4 cu protecție la apă 100wr, ace luminescente, carcasă din oțel inoxidabil și curea din cauciuc este perfect pentru activități sportive, inclusiv înot.

Modele recomandate:

  1. Guess GW0491G4 - ideal pentru întâlniri de afaceri datorită designului său elegant și sofisticat;
  2. Guess GW0044L1 - un ceas de damă deosebit, cu un cadran sofisticat, perfect pentru evenimente speciale sau petreceri;
  3. Guess W0799G4 - un ceas sportiv pentru bărbați, potrivit pentru activități sportive datorită caracteristicilor sale funcționale și robuste.

Cum să îți alegi ceasul guess perfect?

Pentru a alege modelul potrivit anume ție, încearcă să alegi după câteva criterii. Pentru început, identifică-ți stilul personal. Alege un ceas care se potrivește cu stilul tău vestimentar zilnic. Dacă preferi un look casual, optează pentru modele mai simple și versatile, dar dacă participi frecvent la evenimente elegante, alege un model mai sofisiticat. Nu uita de funcționalitate. De exemplu, dacă ești o persoană activă și practici sporturi, optează pentru un ceas rezistent la apă așa cum este modelul Junghans max bill MEGA Solar Radio-Controlled.

Materialul din care este confecționat ceasul spune multe despre el. Un ceas cu carcasă din oțel inoxidabil și curea din piele, de exemplu, oferă un look sofisticat și durabilitate. Nu în ultimul rînd, alege un model care este accesibil după buget. Guess oferă o gamă variată de ceasuri la prețuri diferite, astfel încât să poți găsi un model care se potrivește atât preferințelor tale, cât și bugetului disponibil.

Așadar, dacă ai decis să-ți cumperi un ceas Guess, ai făcut o alegere inspirată! Modelele se deosebesc de celelate prin calități superioare a execuției, care include mecanisme precise, sticlă minerală rezistentă și curele durabile. Varietatea de modele îți pernite să alegi ceasul perfect pentru stilul tău personal. Alege accesorii de calitate și personalizează-ți ținutele în cel mai elaborat mod posibil. Evidențiază-te din mulțime cu ceasul marca Guess care nu face altceva decât să strălucească pe mâna ta!


*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.