(P) Cele mai tari accesorii de iPhone pe care să le faci cadou de Sărbători


Când vine vorba de cadouri, femeile preferă parfumurile și bijuteriile, iar bărbații gadgeturile, spun studiile.Dar cum să alegi din nenumăratele accesorii care sunt acum pe piață, pentru a face un cadou inspirat? 


Dacă partenerul tău are un telefon iPhone, am alcătuit o listă cu cele mai utile accesorii pe care le poți face cadou anul acesta de sărbători. Atenție! Sunt atât de interesante, încât s-ar putea să ți le dorești pentru tine. Sau îți poți comanda un iPhone și le veți împărți. Iată care sunt cele mai tari accesorii pentru iPhone pe care le poți face cadou.

Suportul circular PopSocket

Telefoanele iPhone devin din ce în ce mai mari și este tot mai greu să le ții în mână fără să le scapi. Suporturile circulare se atașează pe spatele telefonului și permit manevrarea lui cu mai multă siguranță, mai ales atunci când vrei să faci fotografii sau selfie-uri. În plus, suportul oferă stabilitate telefonului, atunci când vrei să urmărești un video. Suporturile circulare sunt colorate, cu diverse patternuri, astfel că este imposibil să nu găsești un model potrivit pentru persoană căreia i-l faci cadou.

Un încărcător wireless

Dacă destinatarul cadoului are un iPhone 8 sau un model mai nou, îi poți dărui un încărcător wireless. Este foarte practic și elegant și te scapă de prea multe cabluri. Unele modele de încărcătoare pot încărca și două telefoane în același timp, sau un telefon și un alt dispozitiv de la apple.

Un apple watch

Pentru cei care iubesc sportul și acțiunea în general, un smartwatch este cadoul potrivit. Dacă sunt posesori de iPhone, atunci un Apple Watch este cadoul ideal. Orice posesor de iPhone va fi încântat să primească un Apple Watch, așa că acesta este un cadou cu care nu poți să dai greș. Mai ales că are nenumărate funcții de care te vei îndrăgosti: măsoară pașii, activitatea cardiacă și exercițiile fizice, arată notificările de pe telefon, etc. 

Căști wireless

Pentru cineva care ascultă muzică, audiobook-uri sau podcasturi, căștile sunt esențiale. Însă căștile wireless, cum sunt cele fabricate de Apple - Airpods, sunt un cadou elegant și util. Se împerechează imediat prin bluetooth cu orice telefon iPhone și nu pierd niciodată conexiunea, astfel că experiența de utilizare este completă. În plus, căștile vin într-o carcasă specială în care se încarcă, foarte elegantă și practică.

Lampă portabilă pentru iPhone

Dacă partenerului tău îi place să facă portrete interesante, o lanternă portabilă care să lumineze subiectul în condiții de iluminare slabă poate fi un cadou inspirat și foarte apreciat.

O lentilă macro sau fisheye

Noile modele de telefoane iPhone au camere cu lentile performante, totuși pentru unii pasionați de fotografie nu este de ajuns. Pentru aceștia, poți face cadou un set de lentile portabile care se atașează la camera de iPhone și o transformă în macro sau fisheye, pentru efecte dramatice în fotografie.

O imprimantă portabilă

Chiar dacă ne-am obișnuit să împărtășim pozele pe rețelele socială, fotografiile printate au încă farmecul lor și vor fi mereu apreciate. De aceea, o mini imprimantă portabilă care să scoată rapid cele mai frumoase poze și amintiri este un cadou extrem de inspirat. Formatul mic al fotografiilor le face perfecte pentru a fi dăruite mai departe și a fi păstrate ca amintire. Imprimanta se conectează ușor la telefon și pozele pot fi tipărite rapid.

O husă rezistentă la apă

Dacă destinatarul cadoului are o viață activă și îi place să facă sport și să înoate, o husă rezistentă la apă ar putea fi un cadou foarte apreciat. De asemenea, și pentru copii este un cadou util, mai ales dacă obișnuiți să mergeți des la piscină și copiii stau cu telefoanele în apropierea apei. Husele rezistente la apă pot fi scufundate  până la 2 metri adâncime și protejează total telefonul.

Orice accesoriu ai alege pentru telefoanele celor dragi, nu uita că cel mai bun timp este cel pe care îl petreceți atunci când lăsați telefoanele deoparte și vă bucurați de compania celor dragi.

related posts

Modifică setările cookies