(P) Cum accesorizezi o ţinută feminină? Iată trei secrete de care să ţii cont!


Indiferent cât de valoroasă, elegantă, sofisticată sau specială se doreşte a fi o ţinută, aceasta nu va putea atinge potenţialul maxim de imagine, decât dacă i se vor adăuga accesoriile potrivite, care să cadreze fluid cu totul general şi care să scoată în evidenţă feminitatea şi rafinamentul. Bijuteriile, poşetele, încălţămintea, ceasurile, eşarfele, mănuşile, pălăriile, curelele şi centurile, toate se pot constitui în elementul care pune amprenta finală asupra unei ţinute feminine.


Poşeta Karl Lagerfeld, accesoriul care defineşte o ţinută

Karl Lagerfeld este creatorul care întotdeauna a surprins prin non-conformism şi prin depăşirea barierelor stilistice, renumele care stabileşte standarde în ceea ce priveşte outfit-ul feminin, în toate abordările şi din toate perspectivele. De la piese sofisticate, până la o pereche de blugi, de la lenjeria intimă, până la o  poşetă extravagantă şi un tricou asimetric, puternic imprimat, toate vin cu multă noutate pentru a realiza ţinute feminine unice şi speciale. Poşetele, genţile, borsetele sau  rucsacurile sunt accesoriile de care ne putem folosi oricând pentru a da personalitate ţinutei noastre.

Accesând https://modivo.ro/c/femei/genti-si-posete/marca:karl_lagerfeld, avem posilitatea de a trece în revistă şi de a alege unicitatea semnăturii Karl Lagerfeld, procurându-ne în final poşeta care ne va reprezenta cel mai bine. De la formele clasice, până la formele asimetrice şi surprinzătoare, de la tonurile neutre, până la culorile stridente şi inedite, de la texturile variate, până la accesorizărie excesive, poşetele Karl Lagerfeld nu vor întârzia să ne ofere şansa de a ieşi din anonimatul stilistic şi de a ne găsi liberatea de exprimare prin imagine.

Cum ne alegem geanta sau poşeta?

Alegerea genţii care va da valoare ţinutelor noastre, nu ar trebui să fie o sarcină foarte dificilă, dacă ţinem cont de câteva secrete. În primul rând, ar trebui să evităm alegerea poşetei sau genţii în cromatica încălţămintei. Este un tipar care plasează orice ţinută într-o notă standard care afectează unicitatea şi originalitatea. Un alt aspect de care ar fi bine să ţinem cont, este cel al concordanţei dintre siluetă şi forma genţii. Dacă avem o siluetă generoasă, este recomandat să alegem genţi cu format mediu spre mic, în forme atipice.

O siluetă atletică ne va permite purtarea oricărui tip de geantă, în timp ce o siluetă delicată şi o statură micuţă, vor crea o imagine plăcută cu o geantă accesorizată. Poate cel mai important aspect, rămâne cel al stilului şi abordării vestimentare. Oricât de non-conformiste am fi, este recomandat să ne alegem poşeta sau geanta în funţie de specificul  outfit-ului şi de celelalte accesorii. Geanta ar trebui să creeze cadre fluide cu piesele vestimentare, dar şi cu bijuteriile şi ceasul pe care ni-l putem procura parcurgând oferta de modele puse la dispoziţie pe  https://modivo.ro/c/femei/accesorii/ceasuri/marca:michael_kors.

Ceasul şi poşeta, secretele ţinutei reuşite

Deşi atenţia noastră se îndreaptă mai mult către piesele vestimentare pe care le purtăm într-o zi, este foarte important să fim atente şi la accesoriile pe care alegem să le purtăm pentru a ne definitiva stilul. Poşeta potrivită va fi aceea care va cadra look-ului nostru atât din punct de vedere estetic, cât şi funcţional, încălţămintea perfectă va fi partea din ţinută care va crea un cadru fluid împreună cu poşeta, iar bijuteriile şi ceasul vor fi cele care dau nota finală. Accesând MODIVO, avem posibilitatea de a ne procura ceasul elegant, clasic, sport sau casual, astfel încât outfit-urile noastre să ne reprezinte prin stil, unicitate şi charm.

  • (P) Cum accesorizezi o ţinută feminină? Iată trei secrete de care să ţii cont!

related posts

Modifică setările cookies