(P) Descoperă culorile sezonului într-o nouă colecție de încălțăminte


Toamna aceasta, fii îndrăzneață și poartă ținute în culorile sezonului și încălțăminte care să-ți ofere inspirație pentru activitățile din restul zilei. OneFashionRoom te îndeamnă să descoperi noile colecții de incaltaminte dama și să îți exprimi stilul, în fiecare zi!

Tag-uri:

Toamna aceasta, fii îndrăzneață și poartă ținute în culorile sezonului și încălțăminte care să-ți ofere inspirație pentru activitățile din restul zilei. Culorile tomnatice precum culoarea bordo și galbenul sau maroul, cafeniul și verdele închis pot fi “personajele principale” ale garderobei noului sezon. OneFashionRoom te îndeamnă să descoperi noile colecții de incaltaminte dama și să îți exprimi stilul, în fiecare zi!

Selecția noastră de încălțăminte te va cuceri prin design-ul și cromatica moderne, dar și prin prețurile accesibile. Cu siguranță, vei găsi cel puțin o pereche de pantofi care să îți fie pe plac și vei descoperi totodată, un nou motiv să îi adaugi în dulapul tău. 

Culori tomnatice 

Culorile tomnatice sunt o inspirație reală pentru articolele vestimentare ale noului sezon, iar creatorii de modă realizează cele mai spectaculoase colecții inspirate din natură. Putem observa în trendurile actuale, o mulțime de articole cu imprimeuri din natură sau colecții de încălțăminte în culorile sezonului precum bordoul, galbenul, verdele sau maroul închis. Poartă o pereche de ghete dama bordo pentru un plus de eleganță!

Fiindcă este o culoare discretă, bordoul devine opțiunea perfectă pentru ținutele de toamnă și poți opta fie pentru o singură piesă vestimentară în această culoare sau pentru o ținută completă. O pereche de pantofi bordo se potrivesc ținutelor de seară, fiind o alegere rafinată. Pe de altă parte, o pereche de ghete bordo poate fi elementul central al ținutelor de zi, fiindcă exprimă versatilitate. Iar cu accesoriile de culoare bordo transformi orice ținută într-una de succes. 

Jachetele bordo din piele sunt o altă variantă vestimentară care poate fi abordată toamna aceasta. Fie că este vorba de pielea naturală sau cea ecologică, jachetele bordo îți vor oferi un aer retro și totodată, stylish. Poartă jacheta cu pantaloni evazați și un pulover tricotat și vei exprima nostalgia anilor ‘70. 

Galbenul este o culoare veselă și îndrăzneață. Ieși în evidență cu încălțăminte de culoare galbenă și sparge monotonia ținutelor de toamnă: poartă ghete sau bocanci galbeni la o ținută monocromă sau adaugă un accesoriu în această culoare la ținutele de zi cu zi. Cafeniul sau verdele închis sunt, de asemenea, o opțiune bună pentru hainele sau încălțămintea acestui sezon. Alcătuiește o ținută de inspirație army sau poartă separat piese în aceste culori. 

Exprimă-ți stilul

Trendurile acestui sezon sunt extrem de diversificate, astfel că te poți inspira oricând din revistele online de modă. Iar cu încălțămintea adecvată, ești pregătită pentru noul sezon de toamnă. Poartă o pereche de ghete sau botine cu piesele vestimentare favorite, precum o pereche de jeanși, o cămașă albă și adaugă o curea cu ștrasuri pentru a scoate ținuta din anonimat. 

  • (P) Descoperă culorile sezonului într-o nouă colecție de încălțăminte

related posts

Modifică setările cookies