(P) Genți de mână pentru femei în culori îndrăznețe


Printre toate accesoriile pe care le putem avea în garderoba noastră, există două care nu ar trebui să treacă neobservate: pantofi și genți damă. Iar acestea din urmă își trăiesc momentul de revoluție în acest sezon, cu forme, culori și texturi interesante care aduc acea notă distinctivă și elegantă stilului.


Dacă purtați întotdeauna același costum (sau similar), fie că este vorba de a merge la locul de muncă, fie că faceți o plimbare în oraș sau luați masă cu prietenii, cel mai simplu și mai practic mod de a da un farmec special ținutei este de a adăuga o geantă și dacă este o culoare vibrantă, mult mai bine!

Roșu - Tonul preferat al experților în modă

Nu există niciun stilist sau iubitor de modă care nu are deja un design roz pentru accesoriile sale preferate. Este acea tentă magică și hiper feminină, de care te-ai bucurat încă din vremea copilăriei, când purtai rochițe roșii. Energia acestui ton este perfectă pentru acele zile de când nu știi ce să porți. Brandurile celebre au făcut o revoluție feministă pe podium. Și dacă ești blondă, brunetă, roșcată sau orice altă nuanță, nu ezita să ai o geantă roz pentru că te va scoate în evidență.  

Roz - Cea mai delicată nuanță

Cu câteva sezoane în urmă, culoarea roz în toate versiunile sale a aterizat pe podiumuri, a cucerit experți în modă și acum ocupă rafturile magazinelor preferate. Dacă optezi pentru roz la genți damă, nu vei trece neremarcată! Deși multe doamne ezită să poarte această nuanță, rozul nu este atât de greu de integrat în ținute.

Tendința cea mai întâlnită pe stradă: verde lime

Dacă există un ton izbitor care dă energie și optimism și care a inundat într-un timp scurt străzile marilor orașe ale globului, care este verde, dar nu vorbim despre niciun verde.. Este var! Și în formatul său sac, de data aceasta căptușit, este cel mai simplu mod de a se alătura acestui trend riscant, dar elegant, fără a eșua în încercarea. Dacă nu știți cum să-l adăugați în setul dvs., cheia este de a crea un echilibru omogen cu articole de îmbrăcăminte de bază și culori neutre, nu pentru a distrage atenția de la proeminența piesei. Dar dacă preferați să săriți în piscină, faceți ca influencer-ul german Leonie Hanne și optați pentru un costum roz!

Citrice, vă rog!

Printre nuanțele curcubeului, portocaliul este cel care câștigă putere și, da, este, de asemenea, favoritul experților în modă. Nu există nici o îndoială că este cea mai vibrantă culoare pentru a ne umple de bucurie și entuziasm. Nuanța portocalelor este cu care puteți profita de toată creativitatea pe care o aveți în cap sau pur și simplu să o adăugați la ținutele obișnuite. La genți este cea mai ușoară opțiune pentru a adopta această micro tendință care triumfă pe rețelele sociale.

Albastrul cerului

Marile branduri de modă au făcut din genți de mână de culoarea cerului, obiectul dorinței pe care vrem să o prețuim atât de mult în mâinile noastre, pentru că... cine nu ar vrea să aibă o colecție de genți de mână atât de frumoasă? Este adevărat că tendința este cea care marchează ce model să alegem, dar trucul ingenios este de a mixa piese vestimentare cu genți în nuanțe colorate. 

Deși multe doamne se tem de culorile vibrante, acestea au un mare efect estetic și, nu în ultimul rând, ne pot schimba complet starea de spirit. Se știe faptul că dispoziția noastră poate fi modificată în funcție de culorile pe care le alegem. Atunci, care piesă vestimentară să fie mai potrivită pentru acest lucru, dacă nu geanta?

  • (P) Genți de mână pentru femei în culori îndrăznețe

related posts

Modifică setările cookies