(P) Îmbrăcămintea și starea de dispoziție - ținute feminine de impact, de la Clessidra


O haină care se așază armonios pe siluetă este o haină a cărei impact se resimte automat și la nivelul dispoziției. Eforturile feminine de a aborda ținute impecabile nu sunt în zadar și sigur nu vizează doar dorința de a afișa o imagine ireproșabilă în societate. 


În viața de zi cu zi sau cu anumite ocazii speciale, îmbrăcămintea potrivită are aceeași putere inegalabilă asupra femeilor: de a le reda încrederea de sine atât de necesară, dar și de a arăta și de a se simți bine. Vestimentația potrivită este cel mai bine aleasă în funcție de starea de spirit din momentul respectiv. O garderobă diversificată este un element cheie în viața femeilor, iar gama de imbracaminte dama propusă de Clessidra pentru acest sezon promite să întrunească cerințe variate. 

Un magazin ce reușește cu succes să țină pasul noilor tendințe din lumea modei, Clessidra ține trează atenția reprezentantelor feminine prin actualitatea adusă permanent pe „rafturile” sale. 

Îmbrăcămintea potrivită susține o bună dispoziție molipsitoare în rândul femeilor

Ca de fiecare dată disponibilă într-o multitudine de variante de culori, mărimi și stiluri, îmbrăcămintea propusă de Clessidra aduce în garderobele feminine eleganța și actualitatea dorită. Abordarea unor outfit-uri contemporane, de actualitate, e mai simplă ca oricând. Elemente cheie într-o ținută, diverse piese vestimentare regăsite în e-shop promit să nu își piardă din farmec odată cu trecerea timpului. 

E dovedit faptul că bulinele, volănașele, inserțiile transparente, mânecile diafane, fundițele, materialele strălucitoare, printre altele, nu și-au pierdut și nici nu își vor pierde prea curând din farmec. Adeptele unui stil clasic, în linii simple nu vor fi dezamăgite de articolele de vestimentație propuse pentru acest sezon, regăsite la Clessidra. 

Mai presus de simplitate în anumite cazuri, stilurile sofisticate cuceresc iremediabil femeile de pretutindeni. Desigur, este vorba aici despre cum percepe fiecare femeie eleganța. În aceeași măsură de interesantă poate fi o vestimentație simplistă, definită de detalii minimaliste, și o ținută care se impune printr-un design ușor ieșit din tipare (stil de confecție aparte, culori vibrante, detalii supradimensionate, etc.). 

Orice femeie pasionată de modă și de frumos știe că misiunea de a alcătui un outfit perfect nu se oprește asupra îmbrăcămintei. Și accesoriile vor juca în acest sens un rol crucial. Baza - adică hainele - este însă cea care poate inspira o ținută perfectă, ireproșabilă. Unele piese de îmbrăcăminte se armonizează într-o ținută deosebită numai când sunt completate de accesorii pe măsură, pe când altele sunt suficiente fără a mai fi necesară vreo completare. Spre exemplu, un set de tricot care se evidențiază prin mâneci largi, crop și pantalon evazat nu mai are nevoie de nici un fel de adaos vestimentar. 

Desigur, creativitatea feminină este cea care are ultimul cuvânt de spus. În funcție de preferințe și de stilul care poate susține o bună dispoziție molipsitoare, cele interesate vor descoperi pe clessidra.ro un univers variat de opțiuni vestimentare, ce promit să se alinieze cu succes trendurilor actuale. 

related posts

Modifică setările cookies