(P) Inovație și creștere – Answear își asigură viitorul cu PRM și Sneakerstudio


Answear.com face un mare pas înainte prin achiziționarea mărcilor Sneakerstudio și PRM, două branduri care se ocupă de vânzarea de sneakers și îmbrăcăminte stradală din Europa Centrală și de Est.


 

Dezvoltarea unui magazin de e-commerce de modă și stil de viață

Crearea unei oferte variate pe Answear.com intră într-un nou nivel interesant. Portofoliul acestui magazin de modă și lifestyle va fi completat de doi jucători specialiști și respectați din segmentul de sneakers premium și modă streetwear și de lux. Aceste  mărci își îmbină viziunile de a crea cel mai confortabil spațiu pentru a crea propriul stil, fără compromisuri, oferind și căutând cele mai dorite branduri de modă și stil de viață. 

Compania Answear.com vede un mare potențial în segmentul de sneakers premium și streetwear și a decis să își asigure un viitor în această direcție prin asocierea cu cele două mărci renumite PRM și Sneakerstudio pentru a crea o ofertă unică pentru toți fanii modei de stradă. Produsele mărcilor sunt disponibile pe https://prm.com/ro

Krzysztof Bajolek, președintele Consiliului de Administrație al Answear.com a declarat că această achiziție a avut loc deoarece: „Ne-au plăcut mărcile care se remarcă mai presus de toate prin oferta lor unică de sneakers premium și streetwear. Datorită acestei combinații, extindem aria noastră de activitate și capacitatea de a ajunge la noi grupuri de clienți cu linii de produse dedicate, inclusiv generația Z sau clienți interesați de produse premium și de lux. Toate previziunile presupun o creștere dinamică a pieței de produse premium, în care credem și noi și credem că această tranzacție ne va permite să intrăm și mai rapid pe acest segment și să ne dezvoltăm eficient în el”.

PRM și Sneakerstudio – două mărci preluate de Answear.com

PRM este un concept nou care se potrivește cu tendințele actuale ale pieței și oferă produse din segmentul streetwear & fashion de lux. În ciuda stadiului incipient de dezvoltare, multe mărci cunoscute și apreciate din Europa de Vest au fost deja achiziționate, cum ar fi Y-3, APC, Marni, A-Cold-Wall, MISBHV, Rick Owens și se pot achiziționa chiar și pantofi Birkenstock la modă pe PRM

Sneakerstudio, un brand apărut în 2015 oferă o gamă variată de pantofi sport de la branduri de renume, care se adresează în mare parte tinerei generații din zona Europei Centrale și de Est, dar este prezent și pe piața vest-europeană, grație site-ului global în limba engleză.

Fondatorul mărcilor Sneakerstudio și PRM, Lukasz Lepczynski, a luat decizia de a vinde și menționează că: „Suntem foarte bucuroși să ne unim forțele cu un jucător atât de renumit precum Answear, care a dovedit de mai multe ori cât de bine organizată este compania, ceea ce se vede în rezultatele obținute. Datorită logisticii fiabile și sistemelor excelente de comerț electronic, deservește clienții la cel mai bun nivel. Cred cu tărie că combinarea acestor zone împreună cu mărcile unice pe care le-am creat în ultimii ani va fi un pas important în dezvoltarea noastră și ne va ajuta să ajungem la ape și mai largi. Avem o echipă ambițioasă și creativă, care are know-how-ul potrivit și știe să ajungă la clienții din nișa în care își desfășoară activitatea brandurile noastre, pentru că în multe cazuri sunt oameni care au fost întotdeauna interesați de streetwear și sneakers. Prin combinarea echipelor noastre, nu numai că vom continua să ne dezvoltăm mărcile, dar sper, de asemenea, că datorită schimbului de experiență”.

  • (P) Inovație și creștere – Answear își asigură viitorul cu PRM și Sneakerstudio

related posts

Modifică setările cookies