Începând de luni, 5 august, publicul poate contribui la selecția câștigătorilor acestei ediții, susținând astfel creatorii de conținut pe care îi admiră și care se află pe lista nominalizărilor. Votul public este deschis până pe 25 august. Pentru a vota numele care au intrat în competiție, vă invitam să vizitați site-ul www.digitaldivasawards.ro.

Nominalizările vor trece prin procesul de votare publică, fiind totodată analizate atent de către un juriu de specialitate format din peste 100 de experți în marketing și comunicare de la branduri și agenții cu activitate recunoscută în piață, dar și specialiști cu experiență îndelungată în domeniile Fashion și Beauty.

Cele 15 categorii în care creatorii concurează pentru un loc pe podium sunt:

·      Best Health & Wellness Content Creator

·      Best Lifestyle Content Creator

·      Best Fashion Stylist In Social Media

·      Best Make-up Artist In Social Media

·      Rising Star On Social Media

·      Best Fashion & Beauty Youtube Channel

·      Best Fashion & Beauty Tiktok Account

·      Best Fashion & Beauty Instagram Account

·      Best Male Content Creator (In Fashion & Lifestyle)

·      Most Creative Content Creator

·      Best Brand Endorser

·      Best Celebrity Content Creator

·      Best Storytelling Curator

·      People’s Choice Award

·      The Digital Diva Of The Year

Câștigătorii vor fi anunțați în seara zilei de 12 septembrie, la Palatul Bragadiru din București, în timpul unei gale de premiere spectaculoase. Digital Divas Awards vine în completarea Digital Divas Conference, care va avea loc în aceeași zi. În cadrul sesiunilor de conferință, personalități larg apreciate în mediul online, dar și specialiști de Fashion și Beauty sau reprezentanți ai brandurilor implicate în industrie vor împărtăși know-how actual, sfaturi esențiale, povești autentice și multă inspirație.

Mai multe detalii despre participarea la eveniment sunt disponibile pe www.digitaldivas.ro. Pentru a fi la curent cu agenda ediției, vă invităm să urmăriți pagina de Facebook și de Instagram.

Digital Divas 2024 este un eveniment organizat de Evensys, în parteneriat cu AVON România, cu sprijinul Answear România, Raffaello, Banca Transilvania, Siviero Maria, Boiron România, Beciul Domnesc.

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 18 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminarii proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât și cea din Europa Centrală și de Sud-Est.