(P) Tendințe atemporale în materie de costume de baie


Vara se apropie, așa că acum este momentul perfect pentru a-ți planifica ținutele de vară, inclusiv ținutele de plajă. 

Tag-uri:

Costumele de baie din două piese domină plaja de ani de zile, dar nu toate femeile sunt fane ale acestora. Dacă te întrebi ce costum de baie să alegi pentru vara care vine, am adunat câteva tendințe atemporale pentru tine.

Modele exotice

Vara, apa limpede și plaja sunt asociate cu tropicele și relaxarea sub palmieri. De aceea motivele exotice sunt mereu la modă. Alege costume de baie frumoase cu motive distinctive florale și vegetale. Printre preferatele noastre se numără frunzele de palmier și florile exotice în culori strălucitoare. Arată grozav în combinații contrastante pe un fundal alb sau bleumarin, precum și în culori pastelate.

De asemenea, nici modele animal print, precum zebra, leopardul și tigrul, nu se demodează și îți pot conferi mereu un aer stilat și elegant.

Geometria este eternă

Motivele geometrice se află mereu în topul tendințelor, mai ales pentru costumele de baie. Nu doar pentru că sunt extrem de interesante și incitante, ci și pentru că îți pot schimba optic silueta. Un costum de baie de culoare aprinsă, cu buline, în zona sânilor, ar mări vizual bustul, iar un costum de baie întreg cu linii verticale va avea un efect optic pozitiv asupra siluetei. Dacă vrei să îți pui în evidență talia, încearcă un costum de baie cu dungi late asimetrice sau o centură orizontală subțire.

Fie că îți plac modelele simple sau cele mai extravagante, cu siguranță vei găsi costumul de baie preferat.

Croielile îndrăznețe impresionează întotdeauna

Decolteuri adânci, spate gol, fante asimetrice îndrăznețe - toate arată grozav, atâta timp cât sunt selectate corespunzător. Dacă ești una dintre doamnele care adoră să-și etaleze silueta frumoasă, poți alege croiala îndrăzneață a monokinilor, care va atrage atenția instantaneu. Pentru doamnele care sunt mai timide, le recomandăm mai multe modele de costume de baie întregi care au fante delicate în zona trunchiului sau a spatelui.

Modele minimaliste

Există multe femei din întreaga lume care ar prefera costume de baie delicate și simple. De aceea, modelele minimaliste rămân mereu la modă.

Costumele de baie de culoare uni sunt extrem de populare. Nu „țipă” și se potrivesc fiecărei siluete. Unele modele pot avea decoratiuni foarte mici care nu fac decât să sublinieze frumusețea costumului de baie și a celei care îl poartă. Costumele de baie negre pot alungi vizual silueta, iar costumele de baie albastre îți pot sublinia talia și silueta într-un mod delicat și discret. Daca nu vrei un costum de baie prea simplu, poți alege un model cu un singur umar.

Alege întotdeauna costumele de baie după propriul gust, dar nu uita niciodată că acestea ar trebui să fie confortabile și să ți se potrivească perfect.

  • (P) Tendințe atemporale în materie de costume de baie

related posts

Modifică setările cookies