Pam Hogg toamna-iarna 2013/2014, cea mai scandaloasa prezentare de la London Fashion Week - modelele au defilat goale. Imagini nerecomandate pudicilor


Am vazut, de-a lungul saptamanilor modei de pana acum, modele care si-au lasat posteriorul la vedere. Am vazut si modele care au defilat topless. Dar modele care sa defileze si topless si fara chiloti, mai rar.


Designerul britanic Pam Hogg ne-a oferit insa "prilejul" sa bifam si aceasta experienta bizara in cadrul Saptamanii Modei de la Londra, unde si-a prezentat colectia toamna-iarna 2013/2014.

Hogg si-a trimis modelele sa defileze intr-o serie de jumpsuit-uri transparente, cu zonele intime acoperite doar de fasii de materiale sclipicoase, bucati de dantela sau de un puf alb (vezi imaginea de mai sus).

Nici accesoriile noii colectii nu sunt mai usor de purtat: pe langa ghete cu platforme ametitoare, modelele au purtat pe cap niste dreptunghiuri gigantice pe post de palarii sau niste caciuli supradimensionate din blana, care ne-au dus cu gandul la strajerii de la Buckingham Palace.

Au existat insa si manechine mai putin fericite decat colegele lor in jumpsuit-uri, care au fost nevoite sa defileze...goale. Nu in rochii transparente, nu in tinute cu taieturi adanci, pur si simplu in pielea goala, acoperite doar de un trenci. Nici ele n-au scapat insa de bizarele dreptunghiuri pe post de palarii.

Au existat un numar foarte mic de piese "purtabile", cum au fost niste salopete din latex (daca sunteti genul care poarta latex) sau rochia rosie de mai jos, de-a dreptul conservatoare, daca tinem cont de restul colectiei.Este cu siguranta, o alaturare de tinute foarte curajoase, dar va intrebam: mai putem vorbi despre moda cand modelele nu poarta (aproape) nimic? Voi ce parere aveti?

 

  • Pam Hogg toamna-iarna 2013/2014, cea mai scandaloasa prezentare de la London Fashion Week - modelele au defilat goale. Imagini nerecomandate pudicilor

related posts

Modifică setările cookies