Paparazzii nu îi pot ignora aparițiile. Christine Quinn, noua divă a reality show-urilor


Are 34 de ani, e plină de bani și acum vrea să fie și celebră. Christine Quinn, de profesie agent imobiliar, este noua preferată a paparazzilor.

Tag-uri: #Christine Quinn

Christine Quinn s-a făcut remarcată în reality show-ul Selling Sunset, însă se străduiește de mult să iasă în evidență. A încercat o carieră în modelling și în actorie, însă până la show-ul difuzat de Netflix nu a reușit să atragă prea tare atenția asupra ei.

Christine este căsătorită cu omul de afaceri Christian Richard, în vârstă de 42 de ani, care are o avere de circa 20 de milioane de dolari. Nici ea nu o duce… rău, cu o avere de 2 milioane de dolari. Vedeta de reality show câștigă comisioane frumoase în urma vânzării unor proprietăți de lux.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Mai nou, Christine Quinn vrea să obțină și statutul de fashionista, însă ținutele ei sunt cel mai adesea controversate. Paparazzii sunt mereu pe urmele ei, pentru a-i surprinde outfuiturile provocatoare.

Urmărită de aproape 4 milioane de fani pe Instagram, vedeta cu siguranță știe cum să atragă atenția la fiecare apariție în public.

Cea mai noua apariție i-a fascinat până și pe paparazzi. Christina a defilat pe stradă ca pe podiumul de modă, într-o fustă sexy de piele, cu un șliț imposibil de adânc.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos.

  • Paparazzii nu îi pot ignora aparițiile. Christine Quinn, noua divă a reality show-urilor

related posts

Modifică setările cookies