Parada mireselor la Met Gala 2023. Vedetele care au arătat ca în ziua nunții la cel mai important eveniment de fashion al anului


Ediția din acest an a Met Gala, cel mai important eveniment de fashion al anului, a fost un omagiu în memoria designerului Karl Largerfled, care a murit în 2019, la vârstă de 85 de ani, în urma unor probleme de sănătate.


Vedetele au încercat să respecte cât mai bine tema din acest an  -  “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty”, iar multe dintre ele au ales rochii albe pentru marea defilare de pe covorul roșu.

Cea mai admirată “mireasă” a serii a fost, de departe, Rihanna, care, însărcinată fiind, a purtat o spectaculoasă rochie Valentino, cu o trenă uriașa.

VEZI SI: Kim Kardashian, acoperită de 50.000 de perle la Met Gala. Cum s-au îmbrăcat Rihanna și Jennifer Lopez

Penelope Cruz pare proaspăt sosită de la altar, într-o rochie albă Chanel, cu voal pe cap.

Tot din categoria “mirese” a făcut parte și supermodelul Irina Shayk, care a ales o rochie albă destul de simplă pentru un astfel de eveniment, pe care a combinat-o cu o pereche de balerini. 

Elle Fanning a ales o rochie Vivienne Westwood din dantelă, pe care a combinat-o cu un sacou negru și a accesorizat-o cu o coroniță cu flori.

Intră în galeria foto de vezi ce alte “mirese” au fost la Met Gala 2023.

 

SURSA FOTO: GETTY IMAGES

  • Parada mireselor la Met Gala 2023. Vedetele care au arătat ca în ziua nunții la cel mai important eveniment de fashion al anului

related posts

Modifică setările cookies