Paris Fashion Week Haute Couture: Atelier Versace primavara/vara 2013 -  o colectie exuberanta, pentru femeile puternice


“Cuvantul cheie este aurul”, a declarat Donatella Versace, chiar inainte de debutul colectiei Atelier Versace primavara/vara 20-13, in cadrul Saptamanii Haute Couture a Modei de la Paris.


Si, intr-adevar, de la mici detalii, cum ar fi firele de lame inserate in tesatura rochiilor, epoleti, bratari, si tocurile pantofilor, pana la rochii, jachete si pantaloni de tip tigareta, metalul pretios a fost omniprezent pe catwalk-ul Versace.

Colectia Atelier Versace de primavara/vara 2013 nu este, cu siguranta, una pentru femeile timide. In afara de clasicele piese in negru, auriu si alb, colectia a inclus si numeroase creatii roz si galben fosforescent.

Una dintre cele mai colorate aparitii a fost, cu siguranta, o vesta supradimensionata din blana de vulpe vopsita intr-un roz electric, prinsa la mijloc cu o centura aurie, care avea o catarama cu capul Meduzei, de marimea unei farfurii de ceai.

De asemenea, colectia a inclus si mai multe rochii de tip baby doll in culori electrizante, cu trene de matase vaporoasa.

Jachete de piele, blana si bijuteriile supradimensionate sunt doar cateva dintre accesoriile care vor garanta o aparitie sexy si provocatoare purtatoarelor.

Si, apropo de provocator, cateva dintre sliturile rochiilor au urcat, literalmente, pana la decolteul modelelor. Suntem convinse ca Heidi Klum se va grabi sa achizitioneze un exemplar al unei astfel de rochii cat de curand.

Vezi aici intreaga colectie haute couture Atelier Versace primavara/vara 2013!

  • Paris Fashion Week Haute Couture: Atelier Versace primavara/vara 2013 -  o colectie exuberanta, pentru femeile puternice

related posts

Modifică setările cookies