Penisul – un “must have” in materie de fashion


Daca te-ai saturat de tricourile obisnuite, acum ai o alternativa. E drept, iti trebuie ceva indrazneala sa pui pe tine un tricou cu un penis imprimat, insa cu siguranta toata lumea va intoarce capul dupa tine pe strada.


Proiectul AAH ! se adreseaza persoanelor care petrec mai mult timp dezbracandu-se, decat imbracandu-se. Dupa cum spun designerii tricourilor cu penisuri imprimate, acest tip de imbracaminte se adreseaza amatorilor de petreceri, care se vor face cu siguranta remarcati intr-un astfel de outfit.

Daca aruncam o privire in showbiz-ul romanesc, gasim cateva exemple de vedete care nu se sfiesc sa poarte penisul la vedere. Este cazul focoasei Iulia, care a prezentat de curand cele mai noi trenduri in materie de lenjerie intima. Se pare ca imprimeurile din swarovski in forma de penis au luat locul simplitatii.

Cu toate astea, nu Iulia Tabacaru a fost cea care a lansat acest trend. Dani Otil a tinut primele pagini ale ziarelor la sfarsitul lui 2008, cand a purtat o pereche de blugi imprimati tocmai in zona intima cu un penis.  

Raspunde la sondaj - ai purta un tricoul cu un penis imprimat?


 

  • Penisul – un “must have” in materie de fashion

related posts

Modifică setările cookies