Putini s-ar fi asteptat la asta. Braison Cyrus si Christina Schwarzenegger, fratele si sora mai mica a lui Miley Cyrus si Patrick Schwarzenegger sunt impreuna


Miley Cyrus si Patrick Schwarzenegger formeaza un cuplu de cateva luni, relatia celor doi parand sa mearga din ce in ce mai bine.


Se pare ca aceasta nu este singura legatura dintre cele doua familii, potrivit celor de la TMZ, Braison Cyrus si Christina Schwarzenegger, fratele lui Miley, respectiv sora lui Patrick fiind si ei implicati intr-o relatie.

Site-ul american precizeaza ca cei doi au fost vazuti impreuna inca din decembrie, la o luna dupa ce fosta vedeta Disney si tanarul de 25 de ani s-au afisat in public, punand capat speculatiilor aparute despre ei.

De altfel, fratele mai mic al lui Miley a postat cateva fotografii pe contul personal de Instagram in care apare alaturi de Christina, inimioarele puse pe post de descriere intarind si mai mult ideea ca acestia ar forma un cuplu.

 

 

Miley Cyrus si Patrick Schwarzenegger sunt impreuna de cateva lui si, chiar daca mama tanarului nu prea este de acord cu relatia acestora, lucrurile par sa mearga foarte bine intre cei doi. "Maria, mama lui Patrick, nu e prea incantata de faptul ca fiul ei isi concentreaza toata atentia asupra lui Miley si nu e prea bucuroasa ca sunt impreuna. Dar totusi nu respinge ideea si crede ca sentimentele ei la adresa ei se pot schimba", a declarat o sursa apropiata cuplului.

related posts

Modifică setările cookies