Ready! Set! GOOOOOOO! Primavara asta, incaltam sneakersi cu...toc!  


Un pas in fata, va rog! Fashionistele sa fie pe faza, perfectele sa scoata carnetelele de notite si sa treaca in lista MUST-urilor pentru primavara- vara 2011 tenisii...cu toc!
 In cursa pentru titlul de fashionista cu acte in regula- cu siguranta vei lua startul prima primavara asta prima cu acest item unic!

Daca pana acum cautam cea mai comoda pereche de incaltari pentru sala, e timpul sa ne revolutionam si la acest capitol si sa ne achizitionam pentru tinutele smart casual adidasul cu toc stilleto!

Nike propune un nou tip de incaltaminte ce combina elementele clasice ale incaltarilor de gen cu o doza puternica de stil si rafinament! Colorati, cu toc si totusi extrem de potriviti pentru iesirile de week-end cu prietenii, noua varianta de sneakersi a facut deja ravagii in lumea vedetelor!

Victoria Beckham, Mariah Carey si chiar si Mick Jagger( solistul Rolling Stones) au purtat deja variante hibrid ale adidasului cu toc si chiar daca modelului de incaltaminte i s-au adus deja critici, noi credem ca acesta noutate te poate ajuta sa iesi in evidenta!

  • Ready! Set! GOOOOOOO! Primavara asta, incaltam sneakersi cu...toc!  

related posts

Modifică setările cookies