Rebel Wilson a repurtat pe covorul roșu o rochie de acum 3 ani, când avea 35 kg în plus. Cum arată acum cu ținuta


Rebel Wilson a făcut senzație la petrecerea Vanity Fair într-o rochie aurie Jason Wu, pe care a purtat-o pe covorul roșu la decernarea Premiilor Oscar în 2020.


Trei ani mai târziu și cu 35 de kilograme mai puțin, Rebel Wilson a scos din nou rochia la purtat. Actrița și-a etalat noua siluetă în rochia aurie la cea mai așteptată petrecere a anului – Vanity Fair.

“Aceeași rochie, am modificat-o un pic la spate”, a spus actrița.

Foto: 2020

Dacă în 2020 Rebel Wilson se poza cu Brad Pitt, acum actrița s-a lăsat fotografiată alături de logodnica să, Ramona Agruma. Cele două nu s-au sfiit să își arate afecțiunea în fața fotografilor prezenți la eveniment. 

Anul trecut, Rebel Wilson a devenit mama unei fetițe, la vârsta de 42 de ani. Copilul a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat, după ce vedeta a anunțat că se iubește cu o femeie. ”Sunt peste măsură de mândră să vă anunț nașterea primului meu copil, Royce Lillian, care a venit pe lume săptămâna trecută, prin intermediul unei mame surogat. Nici nu vă pot descrie câtă iubire simt pentru ea, este un miracol perfect”, spunea vedeta.

Actrița a dezvăluit în urma cu un an că  se confruntă cu sindromul ovarelor polichistice, motiv pentru care a avut și probleme de greutate. Tot acest sindrom i-a cauzat infertilitatea.  "Sunt supraponderală de vreo 20 de ani. Am început să mă îngraș când aveam vreo 20 de ani. Aveam ceva numit PCOS - sindromul ovarian polichistic - și m-am îngrășat rapid", spunea mai demult Wilson potrivit usatoday.com. "Este doar un dezechilibru hormonal și de obicei câștigi mult în greutate și așa s-a manifestat și la mine. Uneori, mă simt tristă, dar, în același timp, mi-am lucrat corpul în avantajul meu. Sunt mai conștient de sănătate și mă gândesc să întemeiez o familie", spunea actrița. 

SURSA FOTO: PROFIMEDIA/GETTY IMAGES

  • Rebel Wilson a repurtat pe covorul roșu o rochie de acum 3 ani, când avea 35 kg în plus. Cum arată acum cu ținuta

related posts

Modifică setările cookies