Rochia alba, un must have in garderoba oricarei femei. Mihaela Drafta pregateste o noua colectie in care albul este numitorul comun al creatiilor sale


“Rochia alba pentru o femeie este la fel de importanta precum camasa alba din garderoba unui barbat!”, spune desigrenul Mihaela Drafta, care deja pregateste lansarea unei noi colectii.


Designerul Mihaela Drafta revine cu o colectie de rochii realizate special pentru aceasta primavara.

Albul este numitorul comun al noilor creatii, iar piesele propuse de designer sunt potrivite pentru orice moment al zilei.

Foto: creatie Mihaela Drafta

“Este o colectie capsula de rochii din bumbac, materiale fluide, voal natural si broderie de bumbac. Rochia alba pentru o femeie este la fel precum camasa alba din garderoba unui barbat. Nu trebuie sa lipseasca, este usor de purtat si poate fi accesorizata diferit pentru un pranz de afaceri sau o seara de cocktail”, declara designerul.

Foto: creatie Mihaela Drafta

Colectia Mihaelei Drafta include 20 de modele de rochii, creatii elaborate cu aplicatii de pietre sau paiete dar si piese simple, ce se remarca prin taieturile deosebite si versatilitate. “Propun femeilor o colectie complexa, iar rochiile albe port fi purtate in timpul zilei in combinatii soft, lejere, cu influente etno. Pentru seara recomand albul sexy, voluptos, innobilat de pietre si accesorii pretioase”, declara designerul.

  • Rochia alba, un must have in garderoba oricarei femei. Mihaela Drafta pregateste o noua colectie in care albul este numitorul comun al creatiilor sale

related posts

Modifică setările cookies