O actrita romanca s-a inspirat din stilul ducesei de Cambridge. Iata rochia cu care Alexandra Maria Lara a impresionat la Cannes


Actrita de origine romana Alexandra Maria Lara a impresionat la festivalul de la Cannes cu o rochie inspirata de stilul lui Kate Middleton. Aceasta a imbracat o creatie Ellie Saab la premiera filmului sotului ei, Sam Riley.


La o premiera cu vedete precum Mila Jovovich sau Kate Upton, Alexandra Maria Lara a aparut la rubrica 'Cea mai bine imbracata' in mai toate publicatiile internationale, iar multe site-uri o citeaza drept cea mai frumoasa aparitie de pana acum de la Cannes.

Foto: HEPTA

Alexandra Maria Lara este o actrita germana de origine romana, care in 2008 a facut parte din juriul Festivalului de la Cannes. S-a facut remarcata in filmul nominalizat la Ocar, 'Der Undertag'. 

In 2009 ea s-a casatorit in secret cu actorul Sam Riley, care detine rolul principal in filmul On the Road. Aseara a avut loc premiera peliculei in care acesta joaca alturi de Kristen Stewart si Kirsten Dunst. Actrita romanca si-a insotit sotul la Palais de Festival intr-o creatie care seamana izbitor cu una purtata de Catherine, Ducesa de Cambridge.

  • O actrita romanca s-a inspirat din stilul ducesei de Cambridge. Iata rochia cu care Alexandra Maria Lara a impresionat la Cannes

related posts

Modifică setările cookies