Rochia pe care toate vedetele o vor dori! Cum arata tinuta Versace care te face sa pari goala, daca o privesti din lateral


Modelul Jourdan Dunn a fost atractia zilei la prezentarea noii colectii Atelier Versace, in cadrul Paris Fashion Week Haute Couture. Jourdan a purtat cea mai sexy tinuta a colectiei: o rochie neagra mulata, transparenta in partea laterala, purtata fara lenjerie intima.


Probabil ca va fi mare bataie intre divele de la Hollywood pentru rochia Versace prezentata de Jourdan Dunn. Cine va aparea pentru prima oara in tinuta sexy Atelier Versace cu siguranta va fi principala atractie a covorului rosu. Rochia lasa aproape jumatata de corp decoperit!

Ne imaginam deja cum ar arata tinuta pe o silueta voluptoasa ca a lui Jennifer Lopez sau pe corpul perfect al Rihannei. Ramane de vazut cine va reusi sa bifeze o prima aparitie in aceasta rochie de poveste.

Dar nici celelalte rochii prezentate de Atelier Varsace in cadrul Paris Fashion Week Haute Couture nu sunt mai prejos. Sexy, cu portiuni transparente sau decupaje indraznete, rochiile Versace se vor regasi, cu siguranta, in garderoba multor vedete.

Si modelul Joan Small a defilat intr-o rochie care lasa putin de lucru imaginatiei.

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos.

  • Rochia pe care toate vedetele o vor dori! Cum arata tinuta Versace care te face sa pari goala, daca o privesti din lateral

related posts

Modifică setările cookies