Rochii transparente vs tinute de inspiratie folclorica. Cum s-au imbracat vedetele la evenimentul Fashion For Trees


Vedetele din Romania au aratat ca le pasa de mediul inconjurator si au participat la evenimentul Fashion For Trees, care da startul campaniei prin care Asociatia MaiMultVerde isi propune sa planteze 20.000 de puieti in zone care au nevoie urgenta de impaduriri.


Ecologista convinsa, Amalia Enache nu a putut lipsi de la acest eveniment. Vedeta PRO TV a avut una dintre cele mai reusite tinute: a purtat un outfit de inspiratie folclorica.

In schimb, Giulia Anghelescu si Aylin Cadar au avut un look sexy, cum ne-au obisnuit prin ultimele lor aparitii mondene. Tanara mamica Giulia a imbracat o rochie neagra, larga si transparenta in partea de sus.

Giulia si-a accesorizat tinuta cu un clutch Roccio Clementine Speckled, un brand mai putin cunoscut la noi, insa extrem de apreciat de vedetele internationale. "Este unul dintre clutchurile mele preferate, cu atat mai mult cu cat este facut manual! De cele mai multe ori un accesoriu bine ales iti poate garanta o tinuta perfecta!" a declarat Giulia.

Clutchul auriu trece pana la finalizare prin 19 procese de prelucrare si este unul dintre favoritele Madonnei, artista internationala optand adesea pentru un astfel de accesoriu. Confectionat manual din lemn pretios de acai, accesoriul exclusivist a ajuns de curand si in Romania si poate fi achizitionat de la wardrobe-b.ro.

Aylin a preferat tot o tinuta neagra: a purtat o fusta creion si o bluza transparenta.

Prima editie a evenimentului Fashion for Trees i-a adus la un loc pe unii dintre cei mai importanti designeri si stilisti romani, personalitati publice, precum si sustinatori si voluntari ai organizatiei la Fratelli Social Club.

Evenimentul Fashion for Trees a reunit oameni diferiti, dar cu interese comune, persoane carora le pasa de aspectul personal si al semenilor, cat si de aspectul naturii in general. Pe fundalul acordurilor de jazz ale trupei The Lucky Charms, invitatii au putut dezbate noutatile ecologice aflate de la membrii Asociatiei MaiMultVerde, pentru ca apoi atmosfera sa devina una incendiara odata cu inceperea prezentarii de moda.

Tinutele prezentate de designerii participanti, interconectate de mesajul ecologic transmis, au incantat audienta, trasand in acelasi timp noile tendinte in moda. Punctul culminant, aparitia rochiei din hartie reciclata, creatie a Claudiei Castrase, apreciata de toti cei prezenti, s-a constituit intr-o declaratie eco ce demonstreaza cat de mult se poate face din putin, daca adaugi multa pasiune. Invitatii au inteles mesajul transmis si au achizitionat bilete la tombola, promitand sa se alature tuturor initiativelor Asociatiei MaiMultVerde.

Fondurile adunate in cadrul campaniei derulate de Asociatia MaiMultVerde vor fi folosite pentru plantarile din primavara anului 2013. Cu sprijinul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta vor fi alese zone care au nevoie urgenta de impaduriri: zone afectate de desertificari, alunecari de teren, viscol si inzapeziri.

Campania de strangere de fonduri continua pe www.maimultverde.ro/fashionfortrees unde cei care doresc sa sustina actiunile de plantare organizate de MaiMultVerde pot face o donatie si castiga premii importante prin tragere la sorti pana la finalul anului.

Pana acum, in numai cinci ani de activitate (2008 - 2011), Asociatia MaiMultVerde a plantat peste 600.000 de puieti cu ajutorul a 15.000 de voluntari. Ulterior actiunilor de plantare, pe o perioada de 4-5 ani, organizatia urmareste evolutia puietilor plantati si intervine cu lucrari de intretinere si completare, astfel incat la finalul acestei perioade, in acea zona sa existe o padure capabila sa se dezvolte singura.

  • Rochii transparente vs tinute de inspiratie folclorica. Cum s-au imbracat vedetele la evenimentul Fashion For Trees

related posts

Modifică setările cookies