Rochiile de mireasă care vor face senzație în 2020. Ce modele se poartă


Dacă plănuiești că în 2020 să ai nuntă visurilor tale, trebuie să te ocupi din timp de rochia de mireasă. Noi ne-am documentat pentru tine și am consultat colecțiile creatorilor consacrați la acest capitol: Oscar de la Rentă și Vera Wang.


Miresele sunt din ce în ce mai elegante și mai îndrăznețe. Vezi care sunt propunerile designerilor pentru sezonul primăvară-vara al acestui an.

 

Pentru 2020, designerii internaționali Vera Wang și Oscar dela Renta au pregătit cele mai senzuale și spectaculoase rochii de mireasă, pentru care au folosit materiale prețioase și accesorii scumpe, ce au adus o notă de elegantă și rafinament.

 

Nu rata galeria foto!


 

 Foto: Oscardelarenta.com, verawang.com 

 

 

Pe protvplus poți vedea momente specaile din emisiunile preferate: 

 

 

Printre cele mai în vogă rochii de mireasă se numără cele  romantice și diafane, dar și cele aparent simple în partea din față, dar cu un design special în spate pentru femeile îndrăznețe, care mizează pe senzualitatea lor.

 

Nici clasicele rochii de prințesă, în cazul cărora talia este marcată de o fundă mare cu aplicații strălucitoare sau corsetele îmbrăcate în perle, perfecte pentru miresele care adoră luxul și elegantă nu lipsesc anul acesta din preferințele femeilor.

 

Nu în ultimul rând, designerii au mizat și în acest sezon pe transformarea miresei clasice într-una la modă, astfel încât albul imaculat a fost înlocuit cu succes de culori puternice, iar dantela a luat locul voalului simplu din mătase.

  • Rochiile de mireasă care vor face senzație în 2020. Ce modele se poartă

related posts

Modifică setările cookies