Roxana Blagu și-a găsti vocația după ce a renunțat la muzică: „Acum fac ce mi-am dorit de mică”


Trei ani a cochetat cu muzica, dar și-a dat seama că industria asta nu e pentru ea. Roxana Blagu (ex-Trident) și-a împlinit visul din copilărie și creează haine în propriul atelier.


În 2016, Roxana Blagu și-a deschis atelier și magazin online de îmbrăcăminte, cum își dorea în copilărie. Nici pandemia, nici sarcina, nu au oprit producția de rochii create după propriile gusturi. După trei ani în care a activat în industria muzicală, Roxana Blagu se declară mulțumită de drumul pe care a apucat. 

Pentru mine perioada Trident a fost una frumoasă, dar nu sunt făcută pentru a cânta. Acum fac ce mi-am dorit de mică: haine. Am un atelier unde rochiile pe care le visez devin reale și îmi place enorm ceea ce fac”, spune ea pentru Perfecte.ro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helene Pisc (@helenepisc) on

Fosta cântăreață a născut de curând al doilea ei copil, un băiat pe nume Sasha care a adus multă lumină și bucurie în casă. 

În ciuda noii sale vieți, Roxana încă păstrează legătura cu fostele colege de trupă, Andreia Sibechi și Loredana Poghircă. Cu ele a format trupa Trident în perioada 2004-2006.

Cu Loredana și Andreia mă văd de câte ori avem ocazia, suntem în continuare apropiate. Loredana a venit din Londra să-l vădă pe Sasha, Andreia este aici și ne vedem mai des. Între noi a fost și va rămâne mereu o legătură strânsă”, mai spune Roxana Blagu.

Fotografii: Agerpres/@helenepisc 

Vezi și VIDEO: El este Lorand, creatorul super măștilor de la The Masked Singer

  • Roxana Blagu și-a găsti vocația după ce a renunțat la muzică: „Acum fac ce mi-am dorit de mică”

related posts

Modifică setările cookies