S-au intrecut in rochii sexy si transparente. Cum au incercat sa atraga atentia Cleo Wattenstrom si Genesis Rodriguez


In urma cu o seara, a avut loc in Statele Unite premiera filmului "Run All Night", care ii are drept protagonisti pe Liam Neeson, Ed Harris, Joel Kinnaman si Genesis Rodriguez.


Imbracata corespunzator pentru o gala si pregatita sa faca fata asaltului fotografilor, actrita a stralucit si a atras atentia printr-o rochie care i-a acoperit doar zonele esentiale.

Genesis Rodriguez, actrita pe care ati admirat-o pe postul Acasa TV in telenovele ca "Dona Barbara" si "Prizoniera" si care de a avut o relatie cu actorul Christian Meier nu a facut niciodata un secret din faptul ca viseaza sa cunoasca celebritatea si la Holywood.

Tanara si-a urmat visul si a ajuns sa faca parte din productii importante precum "Big Hero 6", "Identity Thief", "What to Expect When You're Expecting" sau "Entourage". Cel mai recent film, "Run All Night" urmeaza sa se vada in cinematografele americane si probabil av fi un succes avand in vedere ca apare si Liam Neeson in el.

Din pacate pentru Genesis insa, care si-a propus sa fie regina serii, o alta vedeta a eclipsat-o si a atras bliturile fotografilor mai ceva ca un magnet. Iubita starului Joel Kinnaman, artista de tatuaje Cleo Wattenstrom, a imbracat o rochie cu decolteu amplu si spatele gol, lasandu-i la vedere desenele de pe piele.

Cleo a fotografiat ca o profesionista si a demonstrat ca nu e nevoie sa fii star de cinema pentru a te tarsnforma peste noapte in protagonista primelor pagini ale revistelor mondene.

  • S-au intrecut in rochii sexy si transparente. Cum au incercat sa atraga atentia Cleo Wattenstrom si Genesis Rodriguez

related posts

Modifică setările cookies