Sandra Chira va prezenta in cadrul galei Avanpremiere colectia "Organic Flow"


Sandra Chira este un tanar desiger, care studiaza moda la Facultatea de Arte din Timisoara. In aceasta seara, ea va debuta in lumea modei cu o colectie prezentata in cadrul galei Avanpremiere, care va fi transmisa live de Perfecte.ro, incepand cu ora 20:00.


“Studiez la o facultate de arte si am ales moda in contextul in care vreau sa apropii mai mult moda de arta decat de comercial, de industrie. Si in conditiile acestea, consider ca exista desgineri care lucreaza mai mult pe partea de concept, pe partea de poveste a colectiilor si designeri care lucreaza pe pret – a – porter si tin mai mult cont de tendinte. Eu incerc sa ma incadrez in prima categorie,” a declarat Sandra.

“Colectia se numeste “Organic Flow”, este o metafora a contrastului dintre natrura interioara si natura exterioara a omului. Cam tot ceea ce incerc sa creez e legat de om, de cum suntem noi construiti. Colectia este in mare parte cu linii sinuoase, cu forme rotunde, care vorbesc despre centru, despre interior, despre un demers intotdeaua dinspre exterior catre interior,” a adaugat ea.

Pe langa Sandra Chira, in aceasta seara mai debuteaza la Gala Avanpremiere si Simona Semen & Alina Buzila, doi tineri designeri din Iasi, care au lansat pe piata brand-ul “Rue des Trucs”.

related posts

Modifică setările cookies