Sara si Vintila isi cauta “Asistente cu talente”. Te bagi?


Pentru ca tot este la moda in showbizz, Sara si Vintila, DJ-ii care dau “Alarma” in fiecare dimineata la ProFM s-au pus pe cautat “Asistente cu talente”. Baietii au nevoie de doua fete dragute, bune “la vorba si la trup”, descurcarete si… matinale!


In fiecare dimineata cei doi DJ-i vor pune fetele la treaba, dupa bunul lor plac: sa citeasca stirile, sa prezinte meteo, sa le faca masaj, sa aduca fotografii cu situatii amuzante surprinse prin Bucuresti si tot felul de alte “munci”. “Eu si George ne-am saturat sa tot citim prin ziare de asistentele de la TV, asa ca ne-am decis sa introducem un nou concept: asistenta de la radio. Fetele noastra vor avea insa mult mai multe task-uri: nu trebuie sa fie doar frumoase, ci sa aiba si ceva de spus”, a declarat Sara.

“Am stat, ne-am gandit si am ajuns la concluzia ca avem nevoie de doua “sageti” care sa ia pulsul orasului, sa deschida usi si sa rezolve treburi”, a declarat George Vintila. 

Incepand de marti, 8 iunie, timp de trei saptamani,  toate cele care corespund acestor cerinte se pot inscrie pentru preselectie pe site-ul www.profm.ro. Trebuie doar sa completeze un formular cu date personale,  sa trimita cateva fotografii si sa raspunda unor intrebari “cheie”. La finalul perioadei de inscriere, Sara si Vintila vor organiza o preselectie, in urma careia vor alege cele doua “Asistente cu talente”.
 

related posts

Modifică setările cookies