Si-a pus cele mai inalte tocuri cu putinta. Lady Gaga, cat pe ce sa fie victima unui accident din cauza pantofilor extravaganti


Aflata in plin turneu mondial, Lady Gaga isi lasa fanii muti de uimire cu cele mai extravagante costumatii chiar si atunci cand iese la o simpla plimbare. Pantofii excentrici sunt nelipsiti din orice tinuta si fi ei i-au creat probleme.


Lady Gaga a fost la un pas sa se raneasca din cauza unei perechi de pantofi cu toc mult prea inalt. Vedeta a fost surprinsa chiar in momentul in care cobora din masina in fata hotelului ei din Turcia si se dezechilibra de pe pantofii cu toc de 23 de centimetri.

VEZI IMAGINILE AICI.

Acest accident nu a descurajat-o insa pe diva muzicii pop. Dimpotriva! Ajunsa in Grecia de aceasta data, ea a ales sa poarte o alta tinuta extravaganta, la care a accesorizat o noua pereche de sandale inalte. In pozele surprinse de paparazzi, Gaga e imbracata cu sutienul in forma de scoica si perechea de lenjerie intima, acoperita cu un pareo cu gaurele.

Si cu toate ca aceste articole sumare erau suficiente, artista a atras atentia cu sandalele cu toc inalt si stralucitoare, asemanatoare cu ale unei dansatoare de striptease.

Iata cele doua aparitii de senzatie marcate de solista melodiei "Alejandro":

  • Si-a pus cele mai inalte tocuri cu putinta. Lady Gaga, cat pe ce sa fie victima unui accident din cauza pantofilor extravaganti

related posts

Modifică setările cookies