Solange, sora lui Beyonce, face bani din cosmetice


Solange Knowles, alaturi de Zooey Deschanel, si Alejandra Ramos Munoz continua munca deja consacratelor Kate Moss, Georgia May Jagger si Coco Rochas, in postura de ambasadoare aspirationale ale celui mai celebru brand de cosmetice al Marii Britanii: Rimmel London.


Cu stilurile lor diferite, talentul si background-urile multi-culturale, noile imagini intruchipeaza minunata natura cosmopolita a Londrei, orasul care serveste ca inspiratie pentru acest brand cu atitudine.

Cantareata talentata, compozitoare, dansatoare si DJ, Solange Knowles a spart topurile cu doua albume solo, Sol-Angel and Hadley St Dreams si Solo Star, a aparut in mai multe filme si a lansat o colectie de imbracaminte pentru juniori, Deréon, alaturi de mama sa si de superstarul Beyoncé Knowles, sora sa. Ea este influentata de o gama larga de genuri muzicale, inclusiv R&B, Reggae, alternative si chiar si country. Rezultatul este un stil personal aparte, dinamic si un simt ultra-cool in moda care ii confera un rol de trend-setter. Solange va aparea in campaniile Rimmel incepand cu aceasta toamna.

Star al unor  filme, cum ar fi (500) Days of Summer, Yes Man, The Happening si Elf, Zooey Deschanel este una dintre cele mai cautate actrite tinere de la  Hollywood. Multi-talentata actrita va fi imaginea unor produse vedeta Rimmel London si va aparea in cele mai noi campanii, care vor debuta in aceasta toamna la nivel mondial.

Un star al lumii modei in plina ascensiune, modelul din Puerto Rico, Alejandra Ramos Munoz, a fost descoperita de Rimmel London atunci cand a castigat un concurs de modelling sponsorizat de catre brand. O frumusete superba, naturala si autentica, Alejandra impleteste farmecul latin cu sarmul si personalitatea calda. Alejandra va aparea in campaniile Rimmel incepand cu aceasta toamna.

Stephen Mormoris, Senior Vice President, Global Marketing, Coty Beauty, adauga: "Zooey, Solange si Alejandra au fiecare un stil individual si o personalitate ce reflecta perfect diversitatea incredibila din Londra si a brandului Rimmel. Suntem increzatori ca femeile de pretutindeni se vor identifica si vor aspira la stilul glamour al lui Zooey, la stilul indraznet al lui Solange si la eleganta naturala a Alejandrei. "

 

  • Solange, sora lui Beyonce, face bani din cosmetice

related posts

Modifică setările cookies